nepykit wrote:Naujiems nariams rekomenduojame teisingai užpildyti registracijos informaciją, o tai padarius parašyti prisistatymo laišką šioje temoje.
Visiškai neaktyvūs, ar atmestinai užpildę registracijos formą "naujokai" bus trinami be perspėjimo.
Dar skaitau, kad naujoko registracija avtamatom neturėtų atverti jam visų dvasingųjų forumo kertelių. O jos galėtų tapti prieinamos po xx kiekio įpostinimų. Škias, pamotyvuokim kalbėtis
sveiki, uzsiregistravau i sita foruma tikedamasis rasti idomios ir naudingos informacijos, atsakymus i mano klausimus. kolkas neturiu moto, bet greitu laiku zadu isigyti, kolkas lb domina pati technika. tai tikuosi, kad priimsit i savo bendruomine
ozas wrote:sveiki, uzsiregistravau i sita foruma tikedamasis rasti idomios ir naudingos informacijos, atsakymus i mano klausimus. kolkas neturiu moto, bet greitu laiku zadu isigyti, kolkas lb domina pati technika. tai tikuosi, kad priimsit i savo bendruomine
ozas wrote:sveiki, uzsiregistravau i sita foruma tikedamasis rasti idomios ir naudingos informacijos, atsakymus i mano klausimus. kolkas neturiu moto, bet greitu laiku zadu isigyti, kolkas lb domina pati technika. tai tikuosi, kad priimsit i savo bendruomine
Aš tai daviau pliusą. Čia gi bičas, kuriam priklauso labai rimta Vilniaus gatvė (nu, kurioj Agropolis stovi!)
nesamone. daviau minusa, bo tuoj prades cia visokie landziot, be motoinventoriu, klausinet kaip supermoto (r6) stabdziu bakely pakeist ir pan.
dar palauk draugu prikvies ir galesim metytis emotikonais ir aiskint kieno nuomone neidomi
wundis wrote:nesamone. daviau minusa, bo tuoj prades cia visokie landziot, be motoinventoriu, klausinet kaip supermoto (r6) stabdziu bakely pakeist ir pan.
dar palauk draugu prikvies ir galesim metytis emotikonais ir aiskint kieno nuomone neidomi
gal ne taip supratot mane, bet man lb domina ne kiek traukia, o kaip ta galia sukuriama, tai daugiau is teorines puse. nzn ar kas cia zn toki meistra ceslova (dirba virsuluose ir paneruose), bet as pas ji dirbau vasara ir ketinu vel dirbti, nes mane traukia technika
ozas wrote:gal ne taip supratot mane, bet man lb domina ne kiek traukia, o kaip ta galia sukuriama, tai daugiau is teorines puse. nzn ar kas cia zn toki meistra ceslova (dirba virsuluose ir paneruose), bet as pas ji dirbau vasara ir ketinu vel dirbti, nes mane traukia technika