Naujiems MF nariams (prisistatymai)
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- vytenismak
- 125cc tarp koju
duodu pliusa, nes retas kuris savo pirmu postu prisistatopikeris wrote:LAba vakara...
Esu Arunas is pa Utenas. Galvoju pirkt koki enduro .taigi jei priimsta i savo frakcija, tai galit sulaukt labai daug durnu klausimu apie tai. Esu pries kokius 15 meteliu turejes ir yza, ir jawa, bet apie siuolaikine technika tai mysliu, kad nieko nekertu. Aciu uz demesi
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Ma rods, kad cia, pagal stiliu, yr Antanas is Seimo. Siaip geda MF, kad uz belekoki pirstelejima "Anupras is Pautenas " jau dave +4. Minusas, ir dar duosiu...pikeris wrote:LAba vakara...
Esu Arunas is pa Utenas. Galvoju pirkt koki enduro .taigi jei priimsta i savo frakcija, tai galit sulaukt labai daug durnu klausimu apie tai. Esu pries kokius 15 meteliu turejes ir yza, ir jawa, bet apie siuolaikine technika tai mysliu, kad nieko nekertu. Aciu uz demesi
How does you do?
Pritariu. Pisu minusus abiems, vienam uz belekoki prisistatyma, kitam uz teisybe. na -
El Traxo wrote:Ma rods, kad cia, pagal stiliu, yr Antanas is Seimo. Siaip geda MF, kad uz belekoki pirstelejima "Anupras is Pautenas " jau dave +4. Minusas, ir dar duosiu...pikeris wrote:LAba vakara...
ARBEIT MACHT FREI
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
-
pikeris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Kad storms'as neatrastu savyje dar kokiu galiu ir, ciuju, del bendros tvarkos, reikia prisistatyt. Dusinu kvada ir del fasono (buaaa) turiu endurke. Vaziuot nemoku ir niekada nemokejau. Todel turiu varztu kojoj. Uztai dabar krutas. Duona valgau is motociklu ir ju pricindalu pardavimu. Valgau mazai, nes tingiu dirbt. Uz tai daug geriu. Daug i forumus nerasau, nebent susignievinu ant kieno nors. Ka dar? Komercijos nevarysiu, nebent vienam kaliegai ranka susuktu.
Dar rasyt?
Dar rasyt?
uggnius