Enduro krosas, Enduro varzybos
Re: Enduro krosas, Enduro varzybos
Kad neapsikraut bliudais yra pro klase tai kad kita kart prasom ten ;)
Kol woo nenusipirks 250 4t tol jo niekas i hobby klase neleis, todel vaziuok ramiai 
Kur naujaką?
kas turi pievos/dirvos hektara kita?
Enduro komisija kreipiasi į visus LMSF narius su pasiūlymu surengti papildomą Lietuvos cross country čempionato etapą vietoj neįvykusio III etapo Lapės, Kaune. Turintiems trasas bei galimybes kokybiškai suorganizuoti pagal visas Lietuvos cross country čempionato taisykles enduro komisija skirtų 2000 Lt. sumą organizavimo išlaidoms padengti. Rekomenduojama data: 2013 rugsėjo 21 arba 22 dienomis. Pirmenybė bus teikiama naujų trasų savininkams.
less teeth, more tits.
Konkurso nugaletojas ferma
Varzybu organizatorius gerbiamas enduro komisijos pirmininkas
tai mazokai litu skyre 
less teeth, more tits.
https://www.youtube.com/watch?v=YQ78yEdOEtE" onclick="window.open(this.href);return false;
manjana
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Kažkas yvlo pasiūlymą dėl motokultūrizmo nuskaitė bukvaliai 
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 6Ur4#t=140" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 6Ur4#t=140" onclick="window.open(this.href);return false;
How does you do?
sitiems is Bul Bul varzytuviu akivaizdziai truksta dvieju kold cutteriu i galine padanga. gal kas dar turit aniems pasiulyt? cyrilui despresui motocikla turbut pernese vergai?
±
Nu ka 11 zetonu i sikna ple
Geras revju! +1
Po poros men. dulkiu norejau sudo, uzteko paziuret, aciu vyrai
Visgi geriausias lenGtyniu momento awardsas eina bobai an ivaziavimo.
Isvaziuojant rekia stot stot, alius nusispjoves nuvaziavo, sustoju sako rodyk bilieta, sakau tai kad isvaziuoju gal baik juokus (ivaziuojant beje mokejau), tipo rodyk ir viskas, nes kazkas ivaziavo nesusimokejo tipo, nu juokingai.
Po poros men. dulkiu norejau sudo, uzteko paziuret, aciu vyrai
Visgi geriausias lenGtyniu momento awardsas eina bobai an ivaziavimo.
Isvaziuojant rekia stot stot, alius nusispjoves nuvaziavo, sustoju sako rodyk bilieta, sakau tai kad isvaziuoju gal baik juokus (ivaziuojant beje mokejau), tipo rodyk ir viskas, nes kazkas ivaziavo nesusimokejo tipo, nu juokingai.
less teeth, more tits.
boba valdo 
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Ta boba tai juokinga :pms:
Įvažiuojant privažiavau pro mašiną prie jos, kad jai nereiktų vaikščiot. Bo ana viena, be helperių, o ir man su mocu irtis kas metrą neįtemą. Tai vos ne po ratais puolė "STOK, STOK", nes, aišku, aš gi kėsinausi durti pro šoną nestojant. :dura:
Karoč, Tučkus bilietų neėmė, aš paėmiau. Prieš sėdant išvažiuot išmečiau... Pravažiuojam 50 m. - vėl ta pati.
Tučkui po ratais "STOK", rodyk bilietus
Keista, kad negriebė už vairo ir raktelių. Stabtelėjau, pažiūrėjau :fingerturn: ir numyniau.
Smaugliam po +250 ir nemokamą kerčerį!
Įvažiuojant privažiavau pro mašiną prie jos, kad jai nereiktų vaikščiot. Bo ana viena, be helperių, o ir man su mocu irtis kas metrą neįtemą. Tai vos ne po ratais puolė "STOK, STOK", nes, aišku, aš gi kėsinausi durti pro šoną nestojant. :dura:
Karoč, Tučkus bilietų neėmė, aš paėmiau. Prieš sėdant išvažiuot išmečiau... Pravažiuojam 50 m. - vėl ta pati.
Smaugliam po +250 ir nemokamą kerčerį!
How does you do?