Raisciai, meniskai ir kita gastronomija
kiek pilnoj sumoj gavosi Vision`ai? kokiam eshope jemej, per kiek laiko parsiunte?dydis?zil130 wrote:Mano raiščius, meniskus ir kitus mazgelius nuo šiol saugos anie du.
Gal ir šūdas, bet neturėjau visai jokių. Kainavo apie 150 amerikos rubliu, be atvežimo. Patogumasnu gal 4-5 iš 10, su EVS VEB nera net ka lyginti.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
as galvoju taip, kad nuo isukimo galima isigelbet tik tuomet, kai kelsi buna kazkiek sulenktas, apsauga tada paima jega sukimo, plisu dar buna tvirtinama prie bato. Tam apsauga turi fiksuoti max atsilenkima kojos, t.y. kad neleistu pilnai issitiest...
Bet nu na ta apsaugas kainuoja kaip garazo durys metalines....
Bet nu na ta apsaugas kainuoja kaip garazo durys metalines....
mindaugasa vol.2 wrote:na tik nepapasakokite, kas su vienu velcro strap'u tvirtinama apsauga kazka ten rimtai apsaugos sanari nuo ishsukimo, patempimo.
man tai kaifas trecia savaite verciantis lovoje prisimint kur yra vidiniai kelio raisciai... beje kelis aprkova laiko normaliai, dabar iki galo tik neatsilenkia, taip kad pilnai ir nemegsta sukamuju judesiu su fiksuota peda. bet del istvermes ralio abejoju.
_heyy wrote:webuose tas atlenkimas ir reguoliuojasi. paskui labai kaifas stovet, shikimo pozoj, del to ir sedineju kur papuola.
Gera teta atskraidino nemokamai, mes gi biedni ble.tts wrote:kiek pilnoj sumoj gavosi Vision`ai? kokiam eshope jemej, per kiek laiko parsiunte?dydis?zil130 wrote:Mano raiščius, meniskus ir kitus mazgelius nuo šiol saugos anie du.
Gal ir šūdas, bet neturėjau visai jokių. Kainavo apie 150 amerikos rubliu, be atvežimo. Patogumasnu gal 4-5 iš 10, su EVS VEB nera net ka lyginti.
Shopo vards Cyclegear
jei parduos tai tik po to kai as pasimatuosiu!tts wrote:parduok jai nenesioji,pirksiu!
nors jauciu eisiu ir savo tinklinio kelenus pakeisiu i sitas
http://www.ride.lt/motocross/market_news?str=265
raso kad puikiai tinka Sportininkams!
less teeth, more tits.
rasc kur pamatuot, sociai uztektu ir tokiu:tckd wrote:jei parduos tai tik po to kai as pasimatuosiu!tts wrote:parduok jai nenesioji,pirksiu!![]()
nors jauciu eisiu ir savo tinklinio kelenus pakeisiu i sitas
http://www.ride.lt/motocross/market_news?str=265
raso kad puikiai tinka Sportininkams!