Q: koki muoca pirkti?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Re: Q: koki muoca pirkti?
jop. bmw turi opcija (nu komplektacija adventure, ania?) ratams: lietnykai arba spikiniai.
cross cojones PC
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
1150 berods ėjo su špikiais. Adventure, mano manymu, tikrai yra overpriced, bo už brangiai gauni didelį baką su plius dar keliais fyčersais bei papildomu svoriu.mindaugasa vol.2 wrote:jop. bmw turi opcija (nu komplektacija adventure, ania?) ratams: lietnykai arba spikiniai.
How does you do?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
1200 irgi su spikiai yra. tingiu kelt materjola, bet ten galim rinktis, kokiais ratais
cross cojones PC
o tai visoki pastiklinti streetai? litrinis fazeris pvz.tomasn wrote: Pats perskaites iskeltus reikalavimus, prieinu isvados, kad reikia dairytis i softiskiausius soft enduro ar kelioninius. Cioperiai kolkas netaukia, sportiniai toureriai - taip pat.
HONDA XL1000V Varadero
HONDA XL650/700 Transalp
BMW R1150/1200 GS
SUZUKI DL650 v-strom
SUZUKI DL1000 v-strom
YAMAHA TDM850/900
TRIUMPH Tiger
KTM 950/990 Adventure
kuo kiaulinis varaderas geriau uz tokius?
saraso papildymui an durniaus siulau Buell ulysses xb12x (man grazus:)
less teeth, more tits.
esme yra tai, kad norisi maksimaliai patogios sedesnos, na o man dar ir endurinis salmas su snapeliu ir mano bnv trepkes turi tikti
tai fisokie fazekashai ir kas ten dar - atkrenta.
beje, kaip jau rasiau, is bnv spikiuoti ratai eina ant visu 1150 GS ir ant 1200 GS Adventure. kad leistu kompelktuoti spikiuotus ratus ant 1200GS vulgariso - nepamenu.
beje, kaip jau rasiau, is bnv spikiuoti ratai eina ant visu 1150 GS ir ant 1200 GS Adventure. kad leistu kompelktuoti spikiuotus ratus ant 1200GS vulgariso - nepamenu.
±
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
leidzia. Tiesiog jie eina kaip papildoma komplektacija uz kuria reikia damoket. Ir paprastas vokietis turistas, vazinejantis autobanais dazniausiai ju neuzsakineja
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
eziukas teisybe sako. jau perskaiciu viska, ka raso turimi zurnalai apie bmw gs.
cross cojones PC
krc, mindaugasai jei bmw, tai 1150 GS Adventure. ir svoris geras, ir spikiai vietoj lietniaku
±
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
bet tai skaitau ir netikiu. Kaip vistik purvas zmogu pamaino. Pirmininkas, perspektyvus reiseris, greiciausias zmogus balsiuose... anksciau sudabridzius sunim pjudydavo. Dabargi ratai nespikiuoti - sudas ne daiktas.
Tuoj, ziurek, skaitysim reviewsa apie svingeriu vakareli karavanu parkinge prie autobano.

Tuoj, ziurek, skaitysim reviewsa apie svingeriu vakareli karavanu parkinge prie autobano.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
Man nesvarbu, kad su pirmininku pimpalais nesimatavom, sotkes atkandinejom.. bet uz sita sakini, arvi, tu man nedraugas!Arvis wrote:Pirmininkas, perspektyvus reiseris, greiciausias zmogus balsiuose...
—
didzhej
didzhej
DJ, cia ne grozio konkursas. Ziurek objektyviai - cia moto forumas.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
aš tai tik norėjau pasiteirauti, o endutinis šalmas su snapeliu prie autostradinių greičių - ką, normaliai?tomasn wrote:o man dar ir endurinis salmas su snapeliu ir mano bnv trepkes ...
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
jei prie salmo derint tai kurio spalva tinka ta ir perkitomasn wrote:esme yra tai, kad norisi maksimaliai patogios sedesnos, na o man dar ir endurinis salmas su snapeliu ir mano bnv trepkes turi tiktitai fisokie fazekashai ir kas ten dar - atkrenta.
less teeth, more tits.