2007-uju Labaiausio Baikerio awordsai

Visos su motociklizmu susijusios diskusijos
Teo
Daug griuves

Post by Teo »

ezhiukas wrote: Kadangi austrijoj buvo salta, buvo nutarta dar numint pasisildyt i ispanija.

hehe, nu tai jeigu jau stalinas su striuke ir kepure, tai jaučiu kaip buvo šalta...
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

nakagi. suvedam bugalterinius duomenus* (nors paliubomu ezhiukas atpiso visus su kaupu)
*atkreipkime demesi, kad atstumas duotas amerikoniskais matavimo vienetais aka myliom!

Pradzia sezono:
Image

Siandien:
Image
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

khe, gal bisky ne į temą. Guli čia man ant rankų amerikoniškas megazinas Roadbike. Ir skyrelyje, kur rūstieji siunčia savo, ir kas tarp kojų, fotkes, vienas tokis 99% beikeris, nuotraukoje pagal išvaizdą vos ne atpisantis M.Rurkės personažą, išpažįsta sekančiai:"I ride my bike to work every Friday, which I enjoy a lot" :lolol: siūlyčiau tokį į "labiausio" [dėmesio į kabutes!] nominaciją :)
How does you do?
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

Yvl wrote:nakagi. suvedam bugalterinius duomenus* (nors paliubomu ezhiukas atpiso visus su kaupu)
*atkreipkime demesi, kad atstumas duotas amerikoniskais matavimo vienetais aka myliom!
ale kaip į sezono pabaigą nugelto tavo ciferblatas ;-)
How does you do?
ezhiukas
Raudondvario karjero siaubas

Post by ezhiukas »

skaitau kad 10 kkm per sezona yra tikrai nemazai. Jei nevaziuoji i tolimesnes keliones nera lengva daugiau prisukt. Pernai kai buvau tik iki Talino nuvaziaves, tai man irgi apie 11 kkm gavosi. Siemet jei ne Ispanija butu irgi panasiai.
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

El Traxo wrote:ale kaip į sezono pabaigą nugelto tavo ciferblatas ;-)
dankratas kito kalibro po ranka buvo gale sezono :)
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

Yvl wrote:
El Traxo wrote:ale kaip á sezono pabaigà nugelto tavo ciferblatas ;-)
dankratas kito kalibro po ranka buvo gale sezono :)
siuomi postu noriu pazymeti, kad siemet galiu pretenduoti i nevykeliausio bajkerio nominacija, nes sezono nebaigiau.

byla irgi nebaigta. litu ner. motociklas rudyja polisijos aiskhtelej.

aciu
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

gonzas wrote:siuomi postu noriu pazymeti, kad siemet galiu pretenduoti i nevykeliausio bajkerio nominacija, nes sezono nebaigiau.
byla irgi nebaigta. litu ner. motociklas rudyja polisijos aiskhtelej.
aciu
Nu ti blet, tik minusą inpisti už tokį apsileidimą. Negi daug kainuoja papisti smegenis policijai bei draudimui ar dar kažkam? Juolab kai esi nukentėjusysis-sysius. Ar neraštigas esi? wtf? Ką, pons, galvojate dėl pakabėjimo ant gėdos stulpo?
How does you do?
ezhiukas
Raudondvario karjero siaubas

Post by ezhiukas »

El traxo, matosi kad nesi susidures su sitais reikalais. Bylos sukasi greitai jei jos yra technines. Tada policija nustato kaltininka, nusiuncia draudimui pazyma ir tu gauni pinigus. Bet jei avarijoje nukentejo zmogus, automatiskai keliama baudziamoji byla. Ji tada keliauja i teisma, kur uzstringa kazkur metams. O draudimas pinigus ismoka tik kai gauna teismo nutarti. Ir cia kazka pagreitinti yra labai sudetinga.
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

ezhiukas wrote:El traxo, matosi kad nesi susidures su sitais reikalais. Bylos sukasi greitai jei jos yra technines. Tada policija nustato kaltininka, nusiuncia draudimui pazyma ir tu gauni pinigus. Bet jei avarijoje nukentejo zmogus, automatiskai keliama baudziamoji byla. Ji tada keliauja i teisma, kur uzstringa kazkur metams. O draudimas pinigus ismoka tik kai gauna teismo nutarti. Ir cia kazka pagreitinti yra labai sudetinga.
Susidūręs esu. Pas mus jau taip yra - jei stumi - stumiasi, jei nestumi - nesistumia. Teismas irgi turi procesinius terminus, todėl negali marinuoti kažinkiek, bet tokios bylos neprioritetinės, todėl gulės iki paskutinio. Tokiais atvejais geriausiai susirasti kas atstovaus tavo interesams. Labai padeda. Tokiam reikalui rekomenduočiau jau ankščiau minėtą Remiz'ą.
How does you do?
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

rimty vyrai rekomenduotu Image
Teo
Daug griuves

Post by Teo »

patirtis šneka? :))
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

Teo wrote:patirtis ðneka? :))
priesh metu taip kokia 13, kai i masina man ivaziavo diedukas su 403 man rodos maskvycium, teismas priteise ten pinigus. diedukas nemokejo. teko nueit su panasiu irenginiu. to pasekoj labai mikliai atvaziavo 6 skyrius (dabar vadinasi ONTT) ir mane uzhdare i kaliuze.

ale kaip tycia pro shali ejo kaimyno sunus (irgi pareigunas kazkoks), sako ka cia mano kaimynelis prisidirbo?!

na va tada ir paaishkejo kad senis sudauze masina, teismas priteise pinigus o jis nemoka. tai jau kita diena senis pats atnese pinigus ir mentu akivaizdoje man atidave.

pasirodo, kad 6 skyriaus pareigunai buvo normalus bicai ir pagrasino diedui kad uzh melagingus parodymus (atseit ash ji reketuoju) jis gaus kalejimo.

(:pazors:)
Last edited by gonzas on 19 Nov 2007, 14:17, edited 1 time in total.
Teo
Daug griuves

Post by Teo »

gonzas wrote: pasirodo, kad 6 skyriaus pareigunai buvo normalus bicai ir pagrasino diedui kad uzh melagingus parodymus (atseit ash ji reketuoju) jis gaus kalejimo.
cituojant vakar žiūrėtą pirmą krikštatėvio dalį "pateikė pasiūlymą, kurio diedukas negalėjo atsisakyti" :)
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

Teo wrote:
gonzas wrote: pasirodo, kad 6 skyriaus pareigunai buvo normalus bicai ir pagrasino diedui kad uzh melagingus parodymus (atseit ash ji reketuoju) jis gaus kalejimo.
cituojant vakar þiûrëtà pirmà krikðtatëvio dalá "pateikë pasiûlymà, kurio diedukas negalëjo atsisakyti" :)
tikrai taip. be to, tas reikalas uzhsitese irgi taip virsh metu. anstolis neva nieko nerado (moskvicius ant bobutes, namas nuosavas neblogam rajone irgi ten ant bobutes), diedas tipo pensininkas (tada ish pensijos dar nenuskaitydavo).

vien zo - baigesi man kantrybe, nuejau pas dieduka. anas paskambino i policija.

kaip istorija baigesi, jau zinote.

:godfather:
Post Reply