Savo neobjektyvia nuomone sau pasilaikysiu. Uztad tikiu, kad su pavasariu depresija dings...pavyzdziui balandzio 12.Username wrote:Ai tai tu reiskiasi tuom uzsiimi, ane? nu viskas aisku.
tai tu man pasakik kodel motociklizmas yra gerai nes gal pvz man depresija ir as nebenoresiu vazineti?
Naujiems MF nariams (prisistatymai)
-
Bar
-
spooilas
Atejau nusibaust uz neprissitayma.. ;)
Esu mindaugas is vilniaus... Siuo metu nevairuoju nieko nes shalta ir varnos te 610 galine padanga r19.. o tokios dygliuotos deja neturiu.. bet turiu dvi r18.. gal kam rajk ?
isbandziau jau ne viena shudabridi dwirati ir daba planuose isigyt wiena sunku viena lengwa.. cia bewejk kaip tam anektode apie petruka gal ir ne i tema bet...
Anekdoc :
Tinkuotojas glaisto siena ir jam nukrenta spakliuote.
Staiga pribega pertriukas ir sako:
- O mano tete turi dwi, viena didele, viena maza.
Kai mazha iskrenta dirba su didele.
Na statybininkas nekreipia demesio ir dirba toliau. Ir tada jam nukrenta kibiriukas.
- O mano tete turi du, viena dideli, viena maza.
Kai mazhas iskrenta dirba su dideliu.
Na statybininkas nekreipia demesio ir dirba toliau. I tada jis uzsimano sysiu.. Stovi sysioja..
Staiga pribega petriukas.
Statybininkas :
- Tik nesakyk kad tavo tete turi du.. ?
- Taip turi, kai buna mazhas sysioja, o kai didelis mamai dantis valo..
;)
Esu mindaugas is vilniaus... Siuo metu nevairuoju nieko nes shalta ir varnos te 610 galine padanga r19.. o tokios dygliuotos deja neturiu.. bet turiu dvi r18.. gal kam rajk ?
isbandziau jau ne viena shudabridi dwirati ir daba planuose isigyt wiena sunku viena lengwa.. cia bewejk kaip tam anektode apie petruka gal ir ne i tema bet...
Anekdoc :
Tinkuotojas glaisto siena ir jam nukrenta spakliuote.
- O mano tete turi dwi, viena didele, viena maza.
Kai mazha iskrenta dirba su didele.
Na statybininkas nekreipia demesio ir dirba toliau. Ir tada jam nukrenta kibiriukas.
- O mano tete turi du, viena dideli, viena maza.
Kai mazhas iskrenta dirba su dideliu.
Na statybininkas nekreipia demesio ir dirba toliau. I tada jis uzsimano sysiu.. Stovi sysioja..
Staiga pribega petriukas.
Statybininkas :
- Tik nesakyk kad tavo tete turi du.. ?
- Taip turi, kai buna mazhas sysioja, o kai didelis mamai dantis valo..
;)