Arvis wrote:Nu baikit nedraugiskai lot. Martynai, sulauk el_traxo kol gris is portugalijos. Jis sau montavo ta kniaukle. Manau patars kur slieku ieskot.
P.S. Su salyga kad pas tave tikrai TSSM ir kad tu tikrai teisinga laida bandai kirpt.
ta II kartos kniaukle yra su peidzeriu viduje, tai manau ir laidai del to 4. reikia tik atsekti kuris yra sirenos signalas. nes du isoriniai yra + ir -
Aciu uz palaikyma nes jau buvau prarades vilty... Siaip nenukirpau dar laidu, tik sonus apnuoginau, kad pajungti galima butu... O bandziau kaip ir visas galimas pozicijas.. Nebent reik su kokiu aparaciuku pamatuoti, kur kokia srove eina. Bet garaze tokio neturiu.
Uztad siandien, prisiregistravau savo zvery ir TA praeita su Sreaming Eaglais .. uz papildomus pinigus...
Liko tik gero oro sulaukti
hehe, telekomai, as tai laukiu to momento, kai hd prades naudoti CAN duomenu perdavima ant kokio nors ten panheado (yra toksai?)
siandiena sutiks 1956-uosius
stoves intel 386 procas 16MzH (turbo rezime darys 33MzH)?
mindaugasa vol.2 wrote:hehe, telekomai, as tai laukiu to momento, kai hd prades naudoti CAN duomenu perdavima ant kokio nors ten panheado ?
Mindaugai, o kam to reikia? lygtai nuo to traktorius gražiau purpsės ar važiuos 5 kmh greičiau? mano gyvenimo filosofija yra - "less is more". nes paskui kai kur nors europos viduryje ima pirsčioti motoras ir metyti visokas ipurškimo klaidas, tai jau geriau tas pats panhedas su elementariu karbiuratorium ir mechaniniais uždegimo kontaktasi (kas ten genda? babina, kondikas ri kontaktai apdega...)
Martynas wrote:buvau pas elektrikus pasikonsultuoti, ar tiesa kad ten gali eiti skaitmeninis signalas i sirena? Tuomet paprasta tikrai neveiks...
netiesa
persiprašau, bet iš tiesų tai nežinau kas ten vaikšto tais laidais. nes, jeigu pas tave II kartos TSSM (su bemygtukiniu pulteliu), tai i sirenos moduli ateina grižtamasis ryšys nuo peidžerio, katras, savo ruožtu jungiasi prie sirenos bloko, op ne prie TSSM. tai mano galva ir 4 laidai del to. išoriniai laidai bus + ir -, o vidiniai - sirenos signalas ir TSSM valdymas nuo peidžerio (jei topkia opcija yra)
p.s. Čia dar karta galečiau pacituoti savo atsakyma į Mindaugo replika apie šovelheda su nanotechnologiju valdymo kompiuteriu su windaus 23256
Martynas wrote:
diagnostine fiske juk is kaires, kur kompas ir saugikliai... o sirenos po sedyne, ta tai zinau
atsmauk šarvą, ir pažiūrėk kokios laidu spalvos, ir palygink su mano duota el. schema. nežinau kur dynoje kokie komponentai randasi. bet jau ši savaitgali žinosiu, jeigu ką ;)