Lietuvos geriauso motociklo rinkimai
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Nu bet kainos galetu buti pateiktos ir litais, o tai ce kazkokiu perekupu kainu matavimo vienetu, tfu! Iskart ir neperku isizeides ir nieko nesuprates!tckd wrote:... www.ktm-lietuva.lt
nepykit, ne specas
tigi EU jedyna ir nenugalima!nepykit wrote:Nu bet kainos galetu buti pateiktos ir litais, o tai ce kazkokiu perekupu kainu matavimo vienetu, tfu! Iskart ir neperku isizeides ir nieko nesuprates!tckd wrote:... www.ktm-lietuva.lt
apziurejau latvius (pas juos beje irgi oirais-matyt KTM stilius!)
tai sesidevym irgi netur.. ytogo Kanditatas spiriamas lauk!
less teeth, more tits.
- Vee Crunchy
- Pastovus ganerio lankytojas
dar viksta rinkimai? ok.
taigi kaip zmogus, atbandes praktiskai visas siuolaikiskas yamahes ir dar daugeli siuolaikisku neyamahu turiu pasakyt, kad motociklas, sukeles man pacius silciausius jausmus
, palikes didziausia sypsena
, motociklas, kuri galeciau raidint visa diena tik tam, kad raidint, and then go for some more, yra sitas:

Lietuviskai tariant - man tai yra the most enjoyable bike to ride. Bring on the twisties!
Visokie nuobodybes FZ6 ir FZ1 palyginus neturi jokiu sancu, R6 ir R1 yra ispudinga, bet useless on the road, o nauja Super Tenere butu visai ok, bet gausiai nivalina.
Taigi as deleguoju TDM900
taigi kaip zmogus, atbandes praktiskai visas siuolaikiskas yamahes ir dar daugeli siuolaikisku neyamahu turiu pasakyt, kad motociklas, sukeles man pacius silciausius jausmus

Lietuviskai tariant - man tai yra the most enjoyable bike to ride. Bring on the twisties!
Visokie nuobodybes FZ6 ir FZ1 palyginus neturi jokiu sancu, R6 ir R1 yra ispudinga, bet useless on the road, o nauja Super Tenere butu visai ok, bet gausiai nivalina.
Taigi as deleguoju TDM900
Citus, Altus, Fortus!
- Vee Crunchy
- Pastovus ganerio lankytojas
Mmmm, I see.._heyy wrote:del tdm'o ir simpatizuoju. bet tiesa sakant simpatizuoju tik del vienos prizasties - kaina ju ganetinai gera + forumuose geri aytsiliepimai apie juos + ju ne daug gatvese, ir jau buvau susigundes pirkti jo vyresni broli, bet nesigavo.
kas labai nepatinka, tai dEzainas.
Checkiraut - suradau kita mota, atitinkanti tavo isvardintus kriterijus.

Citus, Altus, Fortus!