KTM kampelis
bet tai gyvenimo dziaugsmas.Rashyd wrote:trailina, nelaiko...
jei viskas seksis, kaip ivertinsi akimirkas, kada tikrai gerai?
skaitau neskaitau, kad jus cia teisingai skaitot.
ir dar skaitau, kad man patinka kaip reikia pakrapstyt.
ir siaip, pakrapstyt patinka (bet cia jau 5'adienio skyreliui)
—
didzhej
didzhej
penktadieniui uzsisakau iliustracija "trise", kur moca krapsto, ir krapsto ta kur krapsto...
beje visus hardus reik krapstyt. blogi tie kurie neisikrapsto..
beje visus hardus reik krapstyt. blogi tie kurie neisikrapsto..
didzhej wrote:bet tai gyvenimo dziaugsmas.Rashyd wrote:trailina, nelaiko...
jei viskas seksis, kaip ivertinsi akimirkas, kada tikrai gerai?
skaitau neskaitau, kad jus cia teisingai skaitot.
ir dar skaitau, kad man patinka kaip reikia pakrapstyt.
ir siaip, pakrapstyt patinka (bet cia jau 5'adienio skyreliui)
ne ne ne !Rashyd wrote:kopkiu pagrindu? varnos nelaiko? zuzikai nepatiko?
cosmoz wrote:kakodėl man atrodo, kad mano sekantis motociklas gali but ir KTM r ne netyčia
jus visi i kraštutinumus iš kart ...
viskas gerai su suzuki rmz450 tik reikia buti daugiau pažengusiam sporte ir viskas su juo gerai, husqvarna laiko ir viskas gerai ir su ja
o ktm 250 4t man kaip dviratis net po varnos jis kazkoks smulkesnis ir norisi nusukti jam spranda...o taip jausdamasis ir drasiau vaziuoji ir eksperimentuoji daugiau ... oranžinė spalva nepatinka, bet pvz baltas ktm labai лядас
Visad sakaiu reikia turėt ir 250cc ir 450 cc aišku abu 4T
reik ir 250 ir 450? gal tiskliau 250 mx ir 450 hard, jei rei ktia reik.. rmz rasho kad maziausiai plesia is 450-tuku, o varna is 450 labaisuai plesia ka irodo ir gedo pavIzdIs.
dirtbiker sako, kad suzikas guldosi geriau. ble visi jus pasakas sekat, tikra tiesa tik penktadienio skyrelyje... bet irtai su silikonu bei retusuota..
dirtbiker sako, kad suzikas guldosi geriau. ble visi jus pasakas sekat, tikra tiesa tik penktadienio skyrelyje... bet irtai su silikonu bei retusuota..