Motofrakcija team bendra iranga?
aktyviai dalyvauju aplink gonkes, ibo smaugti gonkese negaliu del bekiaushizmo (ziureti Renazo fotke archyvuose).
o pagal nuvaziuota kilometraza ant endurkes ishvis esu geleziniasiknis.
ir ishvis, dauguma jusu dar tepe snarglius po stalu, kai ash su nekuriais vyrukais jau motofrakcijos buvau ir pusynely alu midu geriau ir girtas smaugiau.
tai va..............................
jokiu cia kibucu ( use google). kiekvienas uzh save!
o pagal nuvaziuota kilometraza ant endurkes ishvis esu geleziniasiknis.
ir ishvis, dauguma jusu dar tepe snarglius po stalu, kai ash su nekuriais vyrukais jau motofrakcijos buvau ir pusynely alu midu geriau ir girtas smaugiau.
tai va..............................
jokiu cia kibucu ( use google). kiekvienas uzh save!
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
tigi pirkau aim gol kazkoky supirdolinta skydeli ir prie jo beacona.
cia reikia Galvos, kad pasakytu, kaip prie to pacio beacono "priristi" kelis (gal net skirtingus ) lap taimerius.
galvojau, kad turi kankrietu pasiulyma
jei ne, tai visi matalina su nokiom, o apvaziave nustatyta ratu skaiciu, pasilygina gps duomenis. e?
cia reikia Galvos, kad pasakytu, kaip prie to pacio beacono "priristi" kelis (gal net skirtingus ) lap taimerius.
jei ne, tai visi matalina su nokiom, o apvaziave nustatyta ratu skaiciu, pasilygina gps duomenis. e?
cross cojones PC
nokija tam tinkama turiumindaugasa vol.2 wrote:tigi pirkau aim gol kazkoky supirdolinta skydeli ir prie jo beacona.
tema lock
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Pakeliu skyreli: bendros irangos tema.
Su salyga, kad parejo man palapine, tai sportininku naudai galiu pazadeti ar kazkaip kitaip susiderint, kad moto smaugliai i gonkes gales ja skolintis arba nuomotis. Ziuresime kaip kalbes skambinantis.
p.s. Tentines palapines ismatavimai 6x6 (aukstis belekoks).
Su salyga, kad parejo man palapine, tai sportininku naudai galiu pazadeti ar kazkaip kitaip susiderint, kad moto smaugliai i gonkes gales ja skolintis arba nuomotis. Ziuresime kaip kalbes skambinantis.
—
didzhej
didzhej
-
Coffee Racers
- Naujokas
kol savo irangos neigijom, tai skaitau, kad mes pirmi eileje ;)didzhej wrote:Pakeliu skyreli: bendros irangos tema.
keep the bike stable...
Pirmadieni vaziuosiu i servisa, prasysiu, kad fordui padarytu tvirta "virinta" rema ant stogo, kad galeciau palapines kojas transportuot ir nereiketu naudoti forduko vidaus. Taigi, prie palapines, by default gales but ir ford transit 2.5 diesel (komerc.paskirties, keliu mokestis privalomas)
Kazkada paisiausi ko noriu ant stogo.
Buvo keli variantai, liko tik remas su medinem "lencikem" (ateiciai), kad galima butu palapine ant masinos uzsikelti)
))))))))))) Nnzn kiek gera ideja, bet maciau uzsieny kazkada taip.

Kazkada paisiausi ko noriu ant stogo.
Buvo keli variantai, liko tik remas su medinem "lencikem" (ateiciai), kad galima butu palapine ant masinos uzsikelti)

Last edited by didzhej on 05 Mar 2010, 16:35, edited 1 time in total.
—
didzhej
didzhej
-
Coffee Racers
- Naujokas
nu cia tai dziela!!!didzhej wrote:Pirmadieni vaziuosiu i servisa, prasysiu, kad fordui padarytu tvirta "virinta" rema ant stogo, kad galeciau palapines kojas transportuot ir nereiketu naudoti forduko vidaus. Taigi, prie palapines, by default gales but ir ford transit 2.5 diesel (komerc.paskirties, keliu mokestis privalomas)
manau, kad sutartume del pasinaudojimo galimybes!!!
keliu mokestis ne beda, nes kai vaziavom i etonnija irgi jamem busa, kuriam reikejo moket keliu mokesti!
bet su busu anyways prabanga vaziuot ir patogumas
todel minimum 3 kartus manau, kad noresime tartis. aisku, jei bus palikta galimybe!
keep the bike stable...
tai kad moto labai viskas simple.didzhej wrote:galimybes yra, tik, kad nesutaptu moto sporto kalendorius su auto
berods geguzes pask savaitagalis.
ir po to du savaitgaliai is eiles rugpjuti. berods 7 ir 14 dienos
ir vsio
a paskutinis atapas KOWNO
bet sutapt tai tikiu, akd gali
Smoothly, gently.. open the throttle!!!