As nemanau kad latviui su LV licenzija parasna dalyvaut LT varzybose,tuolab kad jis apdovanojamas lietuvoj uz .ui zino ka,o tikri tuli Lietuviai net nepaminiminepykit wrote:Čia be abejo tik tavo reikalas, bet, manau, kad pirkdamas lincenziją iš latvių, pasiruošk ir kreiviems žvilgsniams bei abejingumui tavo problemoms iš organizatorių pusės. Nenustebčiau jei atsitikus nelaimei, tau ir greitąją pasiūlytų iš Latvijos išsikviest. Nu pats pagalvok - neogiška atrodo lietuviui lietuviškose varžybose dalyvauti su latviška licenzija.jara wrote:bet tai sis atvejis yra buten toks, kad greiciausiai LV licencija kainuos 50 proc pigiau nei LT.nepykit wrote: Visiškai sutinku. Tik tokių atvejų yra gerokai mažiau, nei kad pasirenkamas "Pirk prekę užsienietišką" variantas.
P.S. Aš nežinau ar esu bent kažkiek teisus, tiesog man šita situacija matosi va taip va.
Pradedančiojo biudžetas
-
speedmonkey
- 50cc tarp koju
Motosporte,kaip ir sekse-svarbiausia negaileti pinigu gerai gumai
galu gale palaikomasis balsas is tyru!speedmonkey wrote:As nemanau kad latviui su LV licenzija parasna dalyvaut LT varzybose,tuolab kad jis apdovanojamas lietuvoj uz .ui zino ka,o tikri tuli Lietuviai net nepaminiminepykit wrote:Čia be abejo tik tavo reikalas, bet, manau, kad pirkdamas lincenziją iš latvių, pasiruošk ir kreiviems žvilgsniams bei abejingumui tavo problemoms iš organizatorių pusės. Nenustebčiau jei atsitikus nelaimei, tau ir greitąją pasiūlytų iš Latvijos išsikviest. Nu pats pagalvok - neogiška atrodo lietuviui lietuviškose varžybose dalyvauti su latviška licenzija.jara wrote: bet tai sis atvejis yra buten toks, kad greiciausiai LV licencija kainuos 50 proc pigiau nei LT.
P.S. Aš nežinau ar esu bent kažkiek teisus, tiesog man šita situacija matosi va taip va.
Smoothly, gently.. open the throttle!!!
Diena laba,
kadangi jau baisiai pakvipo pavasariu ir norisi smaugti, todel noriu atgaivint klausima del padangu compoundu. taigi, jei jamam racingines padangas (pjaustytus slikus), koki compounda imti priekiui ir galui? kai kas naudoja medium, kai kas softa, bet kazkaip nelabai daug kas girdisi apie kietos sudeties misini. ar tokio lygio sportyninkams uztektinai imti kietas padanges? ar visgi geriau imti medium?
be to, kokios paprastai padangos dedamos ant priekio ir ant galo? pvz. priekis medium, galas hardas ar atvirksciai??
kadangi jau baisiai pakvipo pavasariu ir norisi smaugti, todel noriu atgaivint klausima del padangu compoundu. taigi, jei jamam racingines padangas (pjaustytus slikus), koki compounda imti priekiui ir galui? kai kas naudoja medium, kai kas softa, bet kazkaip nelabai daug kas girdisi apie kietos sudeties misini. ar tokio lygio sportyninkams uztektinai imti kietas padanges? ar visgi geriau imti medium?
be to, kokios paprastai padangos dedamos ant priekio ir ant galo? pvz. priekis medium, galas hardas ar atvirksciai??
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
cia jara pavare metafizikos biski
bet as noreciau nukrypti nuo temos: kukli asmenine patirtis rodo, kad bridzu minkstu kacergai imti negalima. vidutiniai-kieti, imho. na 600ukas gal maziau padangas eda. na gal jei lygesniu asfaltu matalinti. na gal kitu gamintoju minkstas yra ne toks kaip bridzu minkstas.
bet as noreciau nukrypti nuo temos: kukli asmenine patirtis rodo, kad bridzu minkstu kacergai imti negalima. vidutiniai-kieti, imho. na 600ukas gal maziau padangas eda. na gal jei lygesniu asfaltu matalinti. na gal kitu gamintoju minkstas yra ne toks kaip bridzu minkstas.
cross cojones PC
joa, softas maciau kaip susivaziuoja.
stafo pireliuose kairiojo sono ne nesimate reliai po dvieju isvaziavimu i kacerga
mane labiausiai domina kietas misinys. nes galvoju butent tokias padangas naudoti. as taip vis mastau ar sportiniu kietas misinys nera tolygus gatvinems padangoms ir panasiai??
nes kazkaip nelabai noretusi pasiimti padangas, kurios identiskos gatvinems, o sumoket brungiau ir neturet daugiau sukibimo.
stafo pireliuose kairiojo sono ne nesimate reliai po dvieju isvaziavimu i kacerga
mane labiausiai domina kietas misinys. nes galvoju butent tokias padangas naudoti. as taip vis mastau ar sportiniu kietas misinys nera tolygus gatvinems padangoms ir panasiai??
nes kazkaip nelabai noretusi pasiimti padangas, kurios identiskos gatvinems, o sumoket brungiau ir neturet daugiau sukibimo.
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
-
Coffee Racers
- Naujokas