Inazuma kanpukas (SUZUKI GSX750W)
Re: Inazuma kanpukas (SUZUKI GSX750W)
siandie buvo nutverti is dunses spaustuvai, idant pasigaminti tvirtinimo "ausis". spaustuvai rusiski, solidus, atlaike mano pakaliojimus net neprisukti prie tvirto pagrindo.

origamis atrodo taip

tuo paciu supjautas kampuotis busimam kampelio stalui!!!! ura! jei ka, tai uz pinigus paieskomi tvirti rusiski spaustuvai gero stovio arba saip geri spaustuvai

kagi, beliko sulaukti dunses uzrekomenduoto suvirintojo su kempu!

origamis atrodo taip

tuo paciu supjautas kampuotis busimam kampelio stalui!!!! ura! jei ka, tai uz pinigus paieskomi tvirti rusiski spaustuvai gero stovio arba saip geri spaustuvai

kagi, beliko sulaukti dunses uzrekomenduoto suvirintojo su kempu!
±
Negaliu pagirti, gal dar padirbėk iki svarščikas atvažiuos

P.S. Jei svarščikas būčiau aš, tai ,tarp mūsų šnekant, atsisakyčiau tokius nepabaigtus pjausnius vyrint.

P.S. Jei svarščikas būčiau aš, tai ,tarp mūsų šnekant, atsisakyčiau tokius nepabaigtus pjausnius vyrint.
e tu kol bergui kojas nesuvyrinsi tai joks tu nesvarscikas paliubomu!zil130 wrote:P.S. Jei svarščikas būčiau aš, tai ,tarp mūsų šnekant, atsisakyčiau tokius nepabaigtus pjausnius vyrint.
nu tomasenais su kampais pasisiko
less teeth, more tits.
Tai ir sakau, jei...
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
busimo stalo busimom kojom prasome paruosti "pedutes". antraip tas kampuotis isgraus grindis, laiko tik klausimas.
cross cojones PC
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
o slepeciu nereikia? 
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
na aplamai, tai as apcioje taip pat virinciau kampuocius taip pat, kaip ir virsuje. tvirtesnis stalas butu + i grindis remtusi ne astriais kampuocio galais.
jozikai! >:/
jozikai! >:/
cross cojones PC
stala suksiu prie betono sienos, tai del stabilumo ramus
del peduciu - manau privirinsim metalo juosteles, kad kampuociai betono nepratryptu 
±
stataus kampo isgavimo devaisas
Dabar galiu jau ir pagirt, ohoho.
uch... http://customfighterspain.blogspot.com/ ... racer.html" onclick="window.open(this.href);return false;
±