Istorine chartija

Visos su motociklizmu susijusios diskusijos

Balsuok!

Poll ended at 02 Mar 2011, 12:51

a. prisijungiu
7
29%
b. neprisijungiu
0
No votes
c. debilas parase
17
71%

Total votes: 24

wundis
Raudondvario karjero siaubas

Re: Istorine chartija

Post by wundis »

Kazkoks pseudo straipsnis. Galejo taip ir pavadint "du mokslininkai abejoja del gyvybes egzistavimo kitose planetose".

I spaudos kampeli dabar reiketu naujo straipsniu "Lietuvoje abejojama JAV mokslininkais" kur buciau cituojamas as, besidergiantis is tu mokslininku.

Geriau eisiu bigui varztu pora isukt :3some:
+2/-14
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

wundi, tik butinai warztus imk is agrotiekimo!
cross cojones PC
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

labadiena,
kadangi chartija yra palaikyti lietuviskiem moto kioskeliam, tai parasau apie buv. wee kioskeli (kur wee?) - suzuki pilkaji dyleri ir buse vezeja.
buvo reikalas kazka pasiziureti, tai vaziavom ir radome, kad sestadieniais nedirbama.
na kagi, i rimta kioska nededa ir darbo metu atsiprasyti virsininku
nuvaziavau darbo metu, tai ieinu: sedi moteriska ir vyriskas. matyt pavarge nuo nesibaigianciu klientu srauto, i mano "labadiena" pakele galvas..ir vel nuleido
pasismaukiau kamareleje ir kai savo buvimu virsijau laiko limita, moteriska paklause "ar galiu padeti?" o mintyse matyt pridejo "tokiam asilui, kaip tu?"
kadangi asilas,-tai ilgam, tai kokia ten gali buti pagalba?
tuomi padejome kryziuka
ta pacia diena buvo padetas kryziukas ir ant atkakliai cia norejusio patekti bivako.
jei bivake tik prasiziosi ka nors pasakysi, is karto busi neteisus ir lopas. net jeigu nepasakysi, o tik pagalvosi, jau busi neteisus
pardavejas neleis tuo suabejoti
prasome palaikyti lietuviskus kioskelius!
tiek nenaujienu
cross cojones PC
Username
Dievas

Post by Username »

Ir, beabejo, del mazu pardavimu kaltas bubilius. Nekitaip.
Image
Wobbler
Kacergos extrymas

Post by Wobbler »

Nu jo. Draugiskasis lietuviskas aptarnavimas.
Buvau cia pries pora dienu vienam kabokely kazkokioj centrinej gatvej Vilniaus centre kur daug graziu zmoniu ir uzsienieciu. Norejau prisiminti cepelinu skoni. Kabokelyje dekoras - senovine lietuvaiciu buitis: ant sienu kabo grebliai, padavejos aprengtos kaip melzejos (visos grazuoles, bet susiraukusios lyg ka tik butu prarijusios varle). Karoc, zanro klasika - isradingumo nulis. Labai norejau palikti arbatpinigiu, bet nutariau, kad palikti arbatpinigiu negavus ne vienos sypsenos arba nors kazka pansaus i sypsena yra pries mano isitikinimus. Tai palikau 1 lita ir 20 centu, nes nenorejau pamatyti dar karta jos rugstu snukuti atnesant man graza.

Cepelinai buvo skanus!
zil130
Recpeta

Post by zil130 »

Wobbler wrote:Nu jo. Draugiskasis lietuviskas aptarnavimas.
Buvau cia pries pora dienu vienam kabokely kazkokioj centrinej gatvej Vilniaus centre kur daug graziu zmoniu ir uzsienieciu. Norejau prisiminti cepelinu skoni. Kabokelyje dekoras - senovine lietuvaiciu buitis: ant sienu kabo grebliai, padavejos aprengtos kaip melzejos (visos grazuoles, bet susiraukusios lyg ka tik butu prarijusios varle). Karoc, zanro klasika - isradingumo nulis. Labai norejau palikti arbatpinigiu, bet nutariau, kad palikti arbatpinigiu negavus ne vienos sypsenos arba nors kazka pansaus i sypsena yra pries mano isitikinimus. Tai palikau 1 lita ir 20 centu, nes nenorejau pamatyti dar karta jos rugstu snukuti atnesant man graza.

Cepelinai buvo skanus!
Nu pzdc wobleri, tigi čia puikūs arbatpinigiai, dabar juos gavusi pardavėja pati galės atsidaryti restoraną.
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

wobliaris uzejo i bara centrinej vilniaus gatvej
tolimajame plane padavalka tikisi arbatpinigiu
Attachments
3773342960_87882beea1.jpg
3773342960_87882beea1.jpg (191.04 KiB) Viewed 2020 times
cross cojones PC
Ricardo
Jau moka vaziuoti