20 an krumpliu jaunuoliui.
tekstiline apranga miestui
Re: tekstiline apranga miestui
jaunuolis jaunuoliui nelyguu, kai as jaunas buvau (pernai?), vaziavau ne tik kad be dirzo, rankenu bet ir an blėkos
less teeth, more tits.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
nu tai cia su zilu. as zilo apsikabinti taip pat nedrysciau
cross cojones PC
Nedrįstų jis mat, nė nesvajok.
Dabar pakalbėkim apie rankenas ir diržą. Skaitau papuolei, užburtas ratas. Jaunuolis negali apsikabinti, nes jau neįmanoma to atlikti su standartinio ilgio rankomis. Toliau. kažin ar gamina tokio ilgio diržus? Bet čia situacija jau kiek kitokia. Aišku, kad galima pirkti du diržus, ilgio jau greičiausiai užteks, dar +2 rankenos, bet situacija vėl keičiasi, viena sagtis į jaunuolį atsukta, gali atsegt žingeidumo stumiamas...ir... diržai bus pamesti. žodžiu užburtas ratas.
Bet išeitis yra, naudokite kanapines virves, paveldas, tik reiks pagalbos, gal draugas jus abu surištų?
Dabar pakalbėkim apie rankenas ir diržą. Skaitau papuolei, užburtas ratas. Jaunuolis negali apsikabinti, nes jau neįmanoma to atlikti su standartinio ilgio rankomis. Toliau. kažin ar gamina tokio ilgio diržus? Bet čia situacija jau kiek kitokia. Aišku, kad galima pirkti du diržus, ilgio jau greičiausiai užteks, dar +2 rankenos, bet situacija vėl keičiasi, viena sagtis į jaunuolį atsukta, gali atsegt žingeidumo stumiamas...ir... diržai bus pamesti. žodžiu užburtas ratas.
Bet išeitis yra, naudokite kanapines virves, paveldas, tik reiks pagalbos, gal draugas jus abu surištų?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
labadiena,
tai reitinguoju mačnos striukele chili (ta, kur visai kiaura, karstam orui)
reitingas - aukstas ir teigiamas (ilgas ir storas)
vaziuojant kosia vejas kaip tur but, net man nekarsta. smaukantis po istaigu kalidorius, kazkiek gali nugara suprakatuot. tiek nuo ispindejusiu biurokratu, tiek nuo ala nugaros apsaugos.
o ir hi-viz prisegtuke/apykalake prideda: geriau tavi pastebi sraute, o gal net pagalvoja, kad - mentas! ir noriau praleidzia
+1 mačnai ir bikeshoapui
tai reitinguoju mačnos striukele chili (ta, kur visai kiaura, karstam orui)
reitingas - aukstas ir teigiamas (ilgas ir storas)
vaziuojant kosia vejas kaip tur but, net man nekarsta. smaukantis po istaigu kalidorius, kazkiek gali nugara suprakatuot. tiek nuo ispindejusiu biurokratu, tiek nuo ala nugaros apsaugos.
o ir hi-viz prisegtuke/apykalake prideda: geriau tavi pastebi sraute, o gal net pagalvoja, kad - mentas! ir noriau praleidzia
+1 mačnai ir bikeshoapui
cross cojones PC
-
Motowowere
- Pastovus ganerio lankytojas
Labai gerai siandien pasirode acerbiu kampliektukai-maikeles su kelniais.Ventiliacija super, gaivus misko oras,balu bei upeliu vando neuzsilaike,purvas prilipo,vaikai mojo rankutem,mamytes sypsojosi,merginos vos nealpo.Vairuotojai autamobiliu pagarbiai traukesi is kelio. 
Bybi te acerbio ventelecija, eilinis kakalas speju. Pas tomasena klim skaitau yra kazkiek ventelecijos..
less teeth, more tits.
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
labadiena,
ar gali kas nors pasidalinti patirtimi chemijos tekstilinei ir odinei aprangai priziureti?
problema: atrodo rusys sausas, taciau sukabinta apranga po kurio tai laiko pradeda trauktis pelesiu (zinua, reikia daugiau vaziuoti, tai nepelys).
ar pades belenkokia purskiama chemija, ar galbut yra kas nors skirta saugojimui?
prie to paties: kas nors bandete tuos nanotechnologinius purskalus tekstiles impregnavimui nuo vandens?
kur pirkt? bikesoap, turite ka nors? o odai?
ar gali kas nors pasidalinti patirtimi chemijos tekstilinei ir odinei aprangai priziureti?
problema: atrodo rusys sausas, taciau sukabinta apranga po kurio tai laiko pradeda trauktis pelesiu (zinua, reikia daugiau vaziuoti, tai nepelys).
prie to paties: kas nors bandete tuos nanotechnologinius purskalus tekstiles impregnavimui nuo vandens?
kur pirkt? bikesoap, turite ka nors? o odai?
notomorrow
as manau, kad labiausiai pelesi itakoja, kur pacia apranga kabini. jei sausai pakabinsi, nebus ir pelesio
±
nu pas mane garaže sausa, o paliktos pirštinės apipelyja, bet tik tos, kur ranka smarkiau prakaituoja. grybai daro savo?
Peace ДА!
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
nu. rusy daugiau niekur pelesio ne zenklo, tik ant aprangos
sutinku, kad ne pati palankiausa vieta saugojimui, bet gal atsimusciau su padabna chemija?
sutinku, kad ne pati palankiausa vieta saugojimui, bet gal atsimusciau su padabna chemija?
cross cojones PC
-
Wobbler
- Kacergos extrymas
pelyja del to kad patalpa mazai ventiliujama/sildoma
man teko ismesti kelis aksesuarus, iskaitant Arai salma, todel kad buvo sukadinti pelesiais nepataisomai
dabar viskas gyvena troboj
man teko ismesti kelis aksesuarus, iskaitant Arai salma, todel kad buvo sukadinti pelesiais nepataisomai
dabar viskas gyvena troboj
gal ventiliatoriu orui pajudint vietoj kemijos? odyte tai megsta grybai.
less teeth, more tits.
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
na pas mane pacios pirmos pirstines supelyjo kai palikau jas garaze, nuo to laiko viskas laikoma dedikuotoje motoekipuociu spintoje (prie katino tualeto).
manau pseudo purskalai yra baisesnis sprendimas nei kad perkabint kur nors sausai, pagalvokime apie bio-ekologija ir chemikalu poveiki organizmui irgi gamtai.
:apkabinu_medi:
manau pseudo purskalai yra baisesnis sprendimas nei kad perkabint kur nors sausai, pagalvokime apie bio-ekologija ir chemikalu poveiki organizmui irgi gamtai.
:apkabinu_medi:
+2/-14
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
pagalvojau, kad pigiausiai bus imesti i rusi direktoriaus kate su skarbonke prie uodegos ir uzrakinti duris, nia?tckd wrote:gal ventiliatoriu orui pajudint vietoj kemijos? odyte tai megsta grybai.
cross cojones PC
buvau tualete. spintos nemačiau. kažką pizdiš, daragoj...wundis wrote:na pas mane pacios pirmos pirstines supelyjo kai palikau jas garaze, nuo to laiko viskas laikoma dedikuotoje motoekipuociu spintoje (prie katino tualeto).
Peace ДА!