Rashyd wrote:Vakar biski po miskus pavarinejau. patiko varyt ta vieta kur miskininkai svieziai traktoriais suare zeme nuo gaisro ar kvartalus zymi. (Pameciau pavarotniko stikliuka, sedynes varzta ir viena guma, kur sandarina shakes ashies varzta)
bliac tu man geriau skambink. mano rysiai dabai kaip balsiuose - tai yra tai nera.
p.s. pastebejau kad blogos nuotaikos emotikonu truksta :!:
skaitu su slikais vaziuoti LYGIS!
Ane, gerb. p. Stormsai
Renaz wrote:Oj kaip noreciau...
Padugnes persimovei? Nei jei ne, tai is kart gauni -4000!!! Tos tavo padugnes niekam tikusios ir tu jas greiciau pamirsk!
Jo, sestadieni reikia vizu klausimus sutvarkyti ir i trasa.
Beje spidi sharvai rulz (cia klausimas, juos reikia ant maikes deveti, ar maike ant virsaus)?
Krozinis shalmasu irgi rulz oro padavimo atzvilgiu, nor ir daugiau triuksmauja.
Scott akiniai nerasoja - faktas..
_hey wrote:ir tarp kitko, man proskynom irgi baisiai patinka vaziuot. tai gal sestadieni organizuojamies kur misku proskynom ir smeliuku pavazinet?
Super. Pridem dulkiu, dalinai pasiklydom miske (i neries kilpa ilindom ir sukomes ratu), varem provezom, uzkaito varikliai... vot tik alaus neisgerem, bo viza baigesi...
Renaz wrote:Na tai kaip raidautas?
Last edited by Rashyd on 29 Jul 2006, 23:03, edited 1 time in total.
nu realiai neuzkaito, o pakaito. Kai uzkaista, bet jau orinukai gesta, nesiveda, durniuoja... vandeniu ausinamu uzverda skystis ismusha ir pan..
Gal tu vietoje daug drozei ir uzkaito. Nei kai vaizuoji vedinasi, tada visks normaliai.
Renaz wrote:Kaip jus zinot, kad tie varikliai uzkaista? Rodo temperatura?
Mano irgi matyt uzkaites buvo... ir alus nebutu padejes. Fignia kazkokia.
Ka reiskia uzkaito variklis? Spjaut ant jo ir ziuret ar cirskia?