Siandie susukau NGK IRIDIUM IX DPR7EIX-9 zvakes i traktoriu.
Ir kazkodel esu nepatenkintas. Negaliu techniskai pasakyt kodel, tiesiog nepatinka darbas. Beto apsukos ant laisvu apei 10% pakilo... Ka manot ? IRIDIUM gi dievas ? ar ne dievas ? kodel ?
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
Arvis wrote:Siandie susukau NGK IRIDIUM IX DPR7EIX-9 zvakes i traktoriu.
Ir kazkodel esu nepatenkintas. Negaliu techniskai pasakyt kodel, tiesiog nepatinka darbas. Beto apsukos ant laisvu apei 10% pakilo... Ka manot ? IRIDIUM gi dievas ? ar ne dievas ? kodel ?
Siandien kilo mintis, kad pas mane priekines shakes labai jau minkshtos...
Pabandziau pamaigyt - nu uzspaudus pr. stabdzius as su savo akujienu svoriu ish antro pasiubavimo iki dugno suspaudziu...
Turbut ten alyvos kiekis ~ 0 ?
Skaitau senai buvo rashyta i traktoriu skilty, tai pasigirsiu, jog pasikeiciau daug mineta kuro slangele i grazhia nauja ir kogero 5X saugesne.
Taipogi pardaviau tautieciams spidometra, kuris man netiko ir nupirkau nauja, kuris man turetu tikt...tiekziniu aciu uz demesi.
ezhiukas wrote:as tai galiu pasigirt kad savaitgali galu gale uzmoviau kojnes ant sakiu ir prisukau lankus. Ta proga sekmadieni buvo prasuktas koks 100 km
O beje...ka darei su lankais ? tiesinai/xromavai/keitei ?
ta proga, kad siandien konkurentai pristate gausia gama kitaicu statybines texnikos ir dare prezentacija, i darba atvariau be motociklo beigi prisigeriau ir prisiedziau iki soties
niekaip iki technikines nedaeinu, tai nebaisiai poreikis yra. Nors siaip reiktu atsiimt, gal tada greiciau prisiversiu i tuvlita nuvaziuot
O su lankais tai dariau paprastai - nupirkau naujus