Siaip dar toki klausims turiu. Man reiktu kojeles i prieki persimest, nes ilgesnej kelionej biski nuvargstu sulenktom kojom sedet. Kiek ziurinejau, naujo komplekto be 1500 lietuvisku nepaimsi. Girdejau, kad pagaminti galima? Kas zino kur gamina tokius dalykus ir kiek mazdaug kainuoja?
Gali mesti gert, gali mesti rūkyt, bet gyvenimas nuo to nepagerėja...
1500 tai cia jei perkelinet stabdzius ir begiu perjungima. Jei tik siaip kojeles prie remo pritvirtint, kad magistrale vaziuojant butu galima kojas uzsikelt, manau iki kokius 300 tilpsi.
Last edited by ezhiukas on 11 Jul 2007, 13:07, edited 1 time in total.
Nes kartais po koja ant lanku prieky uzsimetu vaziuojant O siaip teke biski vaziuot su skirtingais mocais, tiesiog test drive, tai kazkaip lyg smagiau kai kojos prieky.
ezhiukas wrote:1500 tai cia jei perkelinet stabdzius ir begiu perjungima. Jei tik siaip kojeles prie remo pritvirtint, kad magistrale vaziuojant butu galima kojas uzsikelt, manau iki kokius 300 tilpsi.
Blemba, kazkaip nepagalvojau apie sitoki varianta. Tiesiog prisitvirtint kojoms pasidet... Geras Itariu taip ir reiks pasidaryt Aciu
Renaz wrote:Paaiskinkit man kaip galima kojom isskestom i prieki is vis vaziuot? Kad paslpesnius vedina, tas pliusas, bet sedet kaip prie teliko... tas minusas!
blin, nieko jus nesuprantant po savo sudus vazinedami. Merginom gi reikia pratintis prie tokios pozos
Renaz wrote:Paaiskinkit man kaip galima kojom isskestom i prieki is vis vaziuot? Kad paslpesnius vedina, tas pliusas, bet sedet kaip prie teliko... tas minusas!
blin, nieko jus nesuprantant po savo sudus vazinedami. Merginom gi reikia pratintis prie tokios pozos