tai gali ir koke fotke papostinti, tada bus lengviau "diagnozę" daryti
El Traxo wrote:
- Engine guards. Originalus sulenktas. Nežinau ar praktikoj ATlankstomas? Jaučiu nelabai. Ebejui yra įvairių. Beje, Lyndby man atrodo labiausiai tinkamtys prie HD ;) Nu bet čia šiaip. Realiai mažne imčiau originialius;
kartais galima ištiesinti, šeip galima važiuoti ir be lankų, tai aš asmeniškai šitą klausimą nustūmiau į sąrašo pabaigą

ebejuj rasi už iki 100 $
El Traxo wrote:
- kuro bakas. Jabėjui originalios spalvos ir sveiko nėra. Originalus paskračintas bei minimalus įlenkimas. Skaitot čia rasčiau kas perdažys? Klausiu nes ant motodetalių dažymo kažkoks neįmanomumo mitas internete sklando.
nemyšk į batą - ištiesina ir visiškas skarbonkes

jeigu minimaliai linkęs - sutvarkys, nudažys ir bus leds - nematau prasmes siustis iš amerikės. Kai reiks kontaktų - kažką tirkai rasim
El Traxo wrote:
- Fara. pvz turiu 7" europinę. FLHR tiks?
teoriškai tiks, praktiškai bibis žino
El Traxo wrote:
- Posūkiai. Teo jau minėjo, bet kaip suprantu, galima išgyventi ir be E.
jeigu legalei eisi TA - neišgyvensi
El Traxo wrote:
- spidometras. Tipo galima keist, bet TA ir su MPH praeisi? ane?
Px mylios, nežiūri TA, nebent paties nedžiugina, bet kažkur su kokiomis 5 štukomis mylių imsi visai neblogai orientuotis erdvėje, atstumus mieruodams myliomis
El Traxo wrote:
- Ar tarkim 2002 HD service manual smarkiai skiriasi nuo 2006? Naujas mano metų manualas (ne ebay) 85bgs su atsiuntimu.
2002 nuo 2006 niekuom nesiskirs, jei nelysi labai giliai

šeip skirtumų yra, bet neesminių. imk tokį kaip pas mane (Clymer FLT 1999-2005) - 24$ iki pašto skyriaus.
El Traxo wrote:Beje dėl ebėjaus - kalbinau keletą US selerių - tai arba nešipina Europon, arba maksimaliais komerciniais kurjerių įkainiais. Europoj su dalimis pasirinkimo FLHRams nelabai, t.y. visai kūdai.
šitą dalyką ir aš pastebėjau. Beja yra dar toks mistinis reiškinys kaip Lenkijos motociklininkų turgūs, kaip tik šį savaitgaly Lodzėje vyksta. Sklinda gandas kad ten yra visko ir už pigei. O kas del ebejaus - nuolatos brausink, ir rasi kas šipina tarptautiškai, nes ten pastovei atsiranda naujų prekių, bet kaina šipingo bus tikrai nemaža - tarkim domėjausi dėl priekinio sparno - 80$, belekoks breinkapas - 30$ ir t.t.