Aš čia jau antri metai su savo problemom patarimų prašinėju. Ale kad geriausias patarimas yra eit ir matuotis ;)
Noriu geros aprangos su maksimaliai rimtom apsaugom ir kiek tai įmanoma all-season. Ta prasme atsibodo šalt-prakaituot-šlapt nuo lietaus su odiniais kombiezais. Noriu važiuot patogiai, nebijot lietaus ir tuo pačiu kad nenumirčiau nuo karščio ir nepatogumo, jei neduokdie reik pavalgyt su apranga kokioj pakelės kavinėj.
Nebūtų Aprilia, jau būčiau seniai paėmęs Vaidulio išgirtą H2-out'ą.. O dabar ieškau kažkokio analogo.
As turiu H2OUT'a ir viena brangesniu, su keliais sluoksniais kuriuos galima issegti ir pan. Bet!!! As taip pat manau, kad man siai dienai reikia tokiu: http://www.ride.lt/catalog?item=737 (net tikiu, kad juos ir pirksiu)
Dar imanomas variantas analogiskai atrodantys ACERBIS.
Del EVS manau probl. neturetu but, nes juos naudoja didzioji dalis lietuvos enduristu.
Dar galvoju ar imti tokius ar krosinius, plastikinius.. bet su anais i miesta lysti bus neitin patogu, plius su jais reikes spec.marskineliu, o va su EVS'ais galima nors ir marskinius uzsideti.
naudojamos duoto konfigo SHIFT kelnytes
bliam kai bijo karscio pasirodo..
pas rashyda didziule skyle isdygo iskart
mano dar laikesi bet aTkelinejau pora kartu moca ana savaite,
gryztu ziuriu kelias isdeges..
as galvojau, kad tik brytvininkai yra manekenai ir nelygis su kokia dieduko kozhufke pralekt.
bet ziuriu, kad endurininkai yra dar labiau manekenai ir jezusmarija, kokie madingi skudureliai!
o ka mantas petruskevichius pasakytu?
heheeee