HD Tyres
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
HD Tyres
ainugi sezonas anksčiau ar vėliau, bet prasidės.
Dabargi galinis kaliošas jau netoli keitimo. Revjusas padevėjus etaloninį HD Dunlopą gaunasi nekoks, ypač nepatiko sukibimas ant šlapio agsfalto. Ką alternatyvaus galima mauti/gauti Lietuvoje, tipo ką nors labiau rain-friendli? Ką rekomenduoja rūstieji?
Dabargi galinis kaliošas jau netoli keitimo. Revjusas padevėjus etaloninį HD Dunlopą gaunasi nekoks, ypač nepatiko sukibimas ant šlapio agsfalto. Ką alternatyvaus galima mauti/gauti Lietuvoje, tipo ką nors labiau rain-friendli? Ką rekomenduoja rūstieji?
How does you do?
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
dunlopai eina is gamyklos harliam. Bet siaip pilna ir visokiu avon, metzeler, bridgestone. Is gamyklos eina 130/90 R16 arba 150/80 R16 priklausomai nuo metu. BTW, mane irgi domintu 150/80 R16 baltasones tiek priekiui, tiek galui. Metzeleris sako kad ir 160/80 R16 galima i gala deti, bet nelabai kas veza metzeleri, o kiti tokiu neduoda.
jei nori prasiilgint dadedamas plocio - galim pasiulyt 160 plocio G702 padangikeezhiukas wrote:dunlopai eina is gamyklos harliam. Bet siaip pilna ir visokiu avon, metzeler, bridgestone. Is gamyklos eina 130/90 R16 arba 150/80 R16 priklausomai nuo metu. BTW, mane irgi domintu 150/80 R16 baltasones tiek priekiui, tiek galui. Metzeleris sako kad ir 160/80 R16 galima i gala deti, bet nelabai kas veza metzeleri, o kiti tokiu neduoda.
http://www.bikeshop.lt/product_info.php ... ts_id=3801
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
nu nezinau, pas mane tai galine padugne per sezona sueina. Pernai pavasari uzsidejau nauja dunlopa, rudeni jau protektoriaus beveik nebebuvo. Nors aisku pas mane motociklas vaziuoja, ne garaze stovi_heyy wrote:dunlopas gi tiekia HD padangas gamykliskai, tai ir eina i visus hd dunlopai. gal sena naudojai, kad slidus buvo? girdejau traktoristai retai keicia padunges (kai kordas tik pasimato), tai ilgai uztrunka devet![]()
metzellerio yra ME880 serija baltais sonais,

- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Jo, Dunlopai ain pa defoltu, bet visai nesu prie brando prisirišęs. Pernai su jau naudotais kaliošais numyniau papildomus 10k km, užteks. Būtų įdomu palyginti su kitais gamintojais. Ezhiuk, gal koki review testą rastum su linku - dabar neturiu galimybės normaliai internetu naudotis. Paskui ir kromeliams darbo duotumėm..ezhiukas wrote:dunlopai eina is gamyklos harliam. Bet siaip pilna ir visokiu avon, metzeler, bridgestone. Is gamyklos eina 130/90 R16 arba 150/80 R16 priklausomai nuo metu. BTW, mane irgi domintu 150/80 R16 baltasones tiek priekiui, tiek galui. Metzeleris sako kad ir 160/80 R16 galima i gala deti, bet nelabai kas veza metzeleri, o kiti tokiu neduoda.
How does you do?