Natur produkt
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
Natur produkt
Ei, kolektyvas,
Su sąlyga kad šiandien prisukau daug medaus ir antradienį (19 d.) važiuosiu sostinėn, gal medaus kam prigriebt? Bus šviežio šiandien/ryt sukto (pagrinde liepų, aviečių, facelijos, garstyčių ir miško augalų mišinys), dar yra pavasarinio (tai kas žydi pavasarį miške, soduose) biškis jei kam ant ligų profilaktikos reikės. Ikalogiškas, aplink pievos miškai, liepos ir biški mano rankom sėti medingi augalai. Supilstyta į naujus slojnikus, po 1 kg. (750 ml). po 5€/kg.
PS Pieno neturiu nuo to laiko kai zilas ilgu ir plonu suviliojo geriausią melžėja (kitos melžėjos streikuoja bo irgi dabar nori ilgų ir plonų - ačiū zilai).
Su sąlyga kad šiandien prisukau daug medaus ir antradienį (19 d.) važiuosiu sostinėn, gal medaus kam prigriebt? Bus šviežio šiandien/ryt sukto (pagrinde liepų, aviečių, facelijos, garstyčių ir miško augalų mišinys), dar yra pavasarinio (tai kas žydi pavasarį miške, soduose) biškis jei kam ant ligų profilaktikos reikės. Ikalogiškas, aplink pievos miškai, liepos ir biški mano rankom sėti medingi augalai. Supilstyta į naujus slojnikus, po 1 kg. (750 ml). po 5€/kg.
PS Pieno neturiu nuo to laiko kai zilas ilgu ir plonu suviliojo geriausią melžėja (kitos melžėjos streikuoja bo irgi dabar nori ilgų ir plonų - ačiū zilai).
+2/-14
- mindaugasa
Re: Natur produkt
as imsiu, tik dar patikslinsiu kiek ir ko.wundis wrote:Ei, kolektyvas,
Su sąlyga kad medaus pagrinde liepų, aviečių, fekalijos, ačiū zilai.
wundi, is kur tokios botanines zinios?
p.s. bites tavo ar kaimynas paskolino, ar net neklausei kaimyno?
aciu
notomorrow
- wundis
Giminė pas mus bitininkaujanti, žinios iš kartos į kartą.
Bitės mano, 18 šeimų dabar.
Bitės mano, 18 šeimų dabar.
+2/-14
Tai skaitau zilas laisvai gali pasidaryt ilgą ir storą. Tik nežinau ar avilio landa pakankama
- mindaugasa
ti, kokius 4-5 slojnikus, prasome
is ju, pavasarinio - min 1 slojnikas (bet galima ir daugiau)
pasuk man 68257517 abo tiesiai akelienei
is ju, pavasarinio - min 1 slojnikas (bet galima ir daugiau)
pasuk man 68257517 abo tiesiai akelienei
notomorrow
1 vnt prašyč! Bet kad skystas būtų. Agurkai užderėjo - nėr kur mirkyt :sukietejo:
Peace ДА!
- mindaugasa
labadiena,
parasau motorevju apie motowundi ir jo motomedu
tai siandien pirma karta apmaciau gyva wundi. viena - bendrauti internetu, o kas kita - akis y aky.
tai ka galiu pasakyti? ar labai skiriasi internetinis wundis nuo gyvo? nelabai. praktiskai - toks pat. normalu bahuriukas.
pasisnekejome. radome bendru salycio tasku. pavyzdziui, kaip ir wundziu man taip pat nepatinka, kai vakarelio metu merginos i mane ziuri kaip i bejausmi sekso objekta.
tai va
kas dar?
a! moto-medus. emiau triju spalvu. labiausiai patiko tas tamsiausias, su karamele. rekomeduoju
tai va
pecius slegiantys 5kg moto medaus (kriega - jusu paslaugoms. tiekejas bikesoap) ir neapmoketos saskaitos padejo isvystyti maks 44kmh ( nuo kalno) ir tokiu budu pasiekiau moto balsius.
aciu
parasau motorevju apie motowundi ir jo motomedu
tai siandien pirma karta apmaciau gyva wundi. viena - bendrauti internetu, o kas kita - akis y aky.
tai ka galiu pasakyti? ar labai skiriasi internetinis wundis nuo gyvo? nelabai. praktiskai - toks pat. normalu bahuriukas.
pasisnekejome. radome bendru salycio tasku. pavyzdziui, kaip ir wundziu man taip pat nepatinka, kai vakarelio metu merginos i mane ziuri kaip i bejausmi sekso objekta.
tai va
kas dar?
a! moto-medus. emiau triju spalvu. labiausiai patiko tas tamsiausias, su karamele. rekomeduoju
tai va
pecius slegiantys 5kg moto medaus (kriega - jusu paslaugoms. tiekejas bikesoap) ir neapmoketos saskaitos padejo isvystyti maks 44kmh ( nuo kalno) ir tokiu budu pasiekiau moto balsius.
aciu
notomorrow
Taip wundis nesistengdamas labai, keliais postais ir pasodino motofrakciją ant medaus adatos.
turiu nusiskundimą wundžio medum: anas, sūka, BAIGIASI neperspėjęs. Kada updeitai išeis?
Peace ДА!
- mindaugasa