Tęsiame provokacijas
Tęsiame provokacijas
Idant niekas nedalyvauja čia, except Briedžio pinigai hostingui, tai skaitome MF takeoveris įvyko. Visi kiti memberiai yra banned. Nesant atsakymų, skaitome partijos komitetą perrinktu, ekvivalenčiai dalyvavimui: wundis, Dzuku_Briedzis ir yours truly. Komiteto balsas priklauso gerbiamam Dzuku_Briedzis, kuris nešė kaštus kol kiti daunai atostogavo.
edit: mano paties pasiloxinimas, tomasn priklauso komitetui, dėl dalyvavimo, kurio nemačiau. O šiaip vistiek čia viskas fucked.
edit: mano paties pasiloxinimas, tomasn priklauso komitetui, dėl dalyvavimo, kurio nemačiau. O šiaip vistiek čia viskas fucked.
How do you get fast lap times? With ease.
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
Re: Tęsiame provokacijas
Forumas apmirė, nes neliko pinusų.
Reik pagaminti atgal
Arba vaikų prisigamino visi.
Reik pagaminti atgal
Dzūkų tankai nerūdija!
Vaikai netrukdo daug kam sudurti galą su galu. Netgi dalyvauti klubų veikloje.
Dzuku_Briedzis wrote: ↑14 Jan 2026, 10:16 Forumas apmirė, nes neliko pinusų.
Reik pagaminti atgal
- Dzuku_Briedzis
Tai va ir klausimas, kokio bendro prieskonio reiktų, kad vėl kibirkštis laužą įkurtų
Apie prieskonius gal koks @arvis daugiau
Apie prieskonius gal koks @arvis daugiau
Dzūkų tankai nerūdija!
otaiašble?w919 wrote: ↑14 Jan 2026, 02:49 Idant niekas nedalyvauja čia, except Briedžio pinigai hostingui, tai skaitome MF takeoveris įvyko. Visi kiti memberiai yra banned. Nesant atsakymų, skaitome partijos komitetą perrinktu, ekvivalenčiai dalyvavimui: wundis, Dzuku_Briedzis ir yours truly. Komiteto balsas priklauso gerbiamam Dzuku_Briedzis, kuris nešė kaštus kol kiti daunai atostogavo.
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
- mindaugasa
honeypot'as suveikė, mindaugasa is back
pinusai bus sutaisyti daugumos pritarimu (briedis, mindaugasa) (einu jungti
)
pinusai bus sutaisyti daugumos pritarimu (briedis, mindaugasa) (einu jungti
- mindaugasa
sausio mėnesio geriausiųjų sąrašus ....vainikuoja wajdulis!!! valio!
p.s. atittrūkau nuo temos: pasakykite, o gali būti , kad brytvų tema dabar vainikuoja bmv? būtų skudu, jeigu taip.
p.s. atittrūkau nuo temos: pasakykite, o gali būti , kad brytvų tema dabar vainikuoja bmv? būtų skudu, jeigu taip.
notomorrow
mano tema dabar yra Optimate 24x7, o brytvos tai pagrinde Kawasaki ER-6n čia, kur dabar esu. Ir ryte prižadina su quickshifteriu BMWmindaugasa wrote: ↑29 Jan 2026, 11:10 sausio mėnesio geriausiųjų sąrašus ....vainikuoja wajdulis!!! valio!
- Dzuku_Briedzis
- mindaugasa
Kawasaki= Japonija. Taip ir žinojau, wajduliz - Japonijoje! Biškį pavydžiu.w919 wrote: ↑01 Feb 2026, 00:20mano tema dabar yra Optimate 24x7, o brytvos tai pagrinde Kawasaki ER-6n čia, kur dabar esu. Ir ryte prižadina su quickshifteriu BMWmindaugasa wrote: ↑29 Jan 2026, 11:10 sausio mėnesio geriausiųjų sąrašus ....vainikuoja wajdulis!!! valio!
Bet žanras reikalauja iš karto globalaus apibendrinimo: brytvų aukso amžius baigėsi. Nugalėjo pragmatizmas ir senatvė. T.y. strytai.
Išvada paremta wajdulio ir mano gatvės stebėsena.
Sad story
notomorrow
- mindaugasa
Ja - Panmindaugasa wrote: ↑03 Feb 2026, 12:04 Kawasaki= Japonija. Taip ir žinojau, wajduliz - Japonijoje! Biškį pavydžiu.
Bet žanras reikalauja iš karto globalaus apibendrinimo: brytvų aukso amžius baigėsi. Nugalėjo pragmatizmas ir senatvė. T.y. strytai.
Išvada paremta wajdulio ir mano gatvės stebėsena.
Sad story![]()
tuom pasakyta kilmė
Palaikau