Veidrodeliu stiklai
Veidrodeliu stiklai
Patarkit kur vilniuj ispjaut stikliuka:
ozo g. nesiulyt bo ten jau susipykau,
rasu 3. ir verkiu g. neturi pilkos spalvos.....patarimai.
Sake kazkur kalvariju turguj daro...gal zinot tiksliau kur ?
ozo g. nesiulyt bo ten jau susipykau,
rasu 3. ir verkiu g. neturi pilkos spalvos.....patarimai.
Sake kazkur kalvariju turguj daro...gal zinot tiksliau kur ?
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
- mindaugasa
analogishka turiu (keliavo veidrodeliai ish hong kongo! kay ka?). skilo.
galvoju gal tik uzklijuoti juosta permatoma ir tiek.
bet cia tinka tik panasonikams. rimtam apartui bus ne prie veido.
be to nuo vidracijos gali lipni juosta atsikratyti?
nebebent i uzsieny vaziuojant susivarkysiu, tai pjovimas bus aktualus ir man. parashysi?
nebebent i uzsieny vaziuojant susivarkysiu, tai pjovimas bus aktualus ir man. parashysi?
Praktiskai ispjaut gali bet kur...stavke 20ltmindaugasa wrote:analogishka turiu (keliavo veidrodeliai ish hong kongo! kay ka?). skilo.
Problema pas mane stiklas pilkas ir isgaubtas.
Ozo g. tokio stiklo turejo. Ispjove, bet kol pjove sunervino mane durnom snekom ir galu gale likau nepatenkintas kokybe. Todel uz preke/paslauga nemokejau.
Siandien aplankiau dar dvi vietas kur pjauna (Rasu g. 3 ir Verkiu g. xx numerio neatsimenu) Ten turi tik baltos ir melynos spalvos stikla....netinka.
- mindaugasa
1. Paklause kokio mot. veidrodelis. Sakau harlio. Nia, cia negali but harlio, bo neuzrashyta, beto mes harliu daug pjovem jie netokie. (ble veidrodelis OEM eina nuo 2003)mindaugasa wrote:kokios gi ten jau buvo tos shnekos, kad spjovei??
2. Sakau px nesigincijam kiek kainuos ? 25 Lt. Ok darom.
3. Klausia o kiek harlis kainuoja ? sakau apie 10euru. Aaaa tai tavo is pigesniu, bo mes kiek pjovem tai visi sake virs 15euru kad kainuoja.
4. Bepjaudamas sugalvojo jog yra 15% priemoka jei as laukiu, bo kazkas lauke ir poto neeme prekes. (???) Sakau ar pakvaishai ble...tu gi pasakei jau kaina.
5. Ispjove kreivai ir idejus i remeli atrodo xjovai.....Sakau shudas, sako nieks tau geriau neispjaus
6. N%ble visogero
- mindaugasa
- mindaugasa
as tai plamai nieko nesupratau: kazkoks k7 panasonikas (40klt), net ir pigiausiais is visu litru, tampa brangesniu uz harleju?
beje, esu tikras, kad jei pjautumeme veidrodeli panasonikui, tai paklaustu "kiek benzo ima" ir "an kiek varo". ir jei varo tarkime 275 (motobloko pasportinis greitis), tai sumaishytu su shudais.
Ozo g. - motociklu ekspertai. nelyskit ten su paspirtukais.
beje, esu tikras, kad jei pjautumeme veidrodeli panasonikui, tai paklaustu "kiek benzo ima" ir "an kiek varo". ir jei varo tarkime 275 (motobloko pasportinis greitis), tai sumaishytu su shudais.
Ozo g. - motociklu ekspertai. nelyskit ten su paspirtukais.
notomorrow
Jei vis dar reikia ispjauti veidrodi gali bandyt www.autotuning.lt paskambinti (bet butent paskambinti, nes i laiskus jie nelabai atsakineja). Pjauna ir isgaubtus, ir su atspalviais. Man masinai ispjove ir atveze i Kauna uz 20 Lt - skaitau visai gerai. Per 3 menesius nei suskilo nei kaip kitaip sugedo.