Su sąlyga, kad suzukio nebeturiu, tai ir spalvos nebedera. Pirkau naujas ir buvau maksimum tris treniruotes su jomis išvažiavęs, guli spintoj, negražu
Nebevažinėk su treningais
Nebevažinėk su treningais
Parduodu "Troy Lee Design Grand prix" krosines kelnes, dydis 34, spalvos: geltona-juoda.
Su sąlyga, kad suzukio nebeturiu, tai ir spalvos nebedera. Pirkau naujas ir buvau maksimum tris treniruotes su jomis išvažiavęs, guli spintoj, negražu
Last edited by cosmoz on 23 Feb 2010, 21:21, edited 3 times in total.
acakau interesantams: 34 dydis
ne parudavusios
, nėr nei rudo dryžio nei ko panašaus
Ryškiai gražiai geltonos saulės spalvos su ryškiai juoda atrabotkės spalva
p.s. nzn ar ploviau jas, bet gal vieną kart ir ploviau...nepamientaj
aj nu yra dar viduj ale tokie paminkstinimai su velcro prisegami, šiaip manau kaina gera, meskit akmenį į savo langą jei ka ne taip pasakiau
bijau, kad jos geriausiais tiktu šiai dienai Rashudui, bet kad jis susivėlė su tais aitvarais, tai kažin ar jam reik moto skarmalų
ne parudavusios
Ryškiai gražiai geltonos saulės spalvos su ryškiai juoda atrabotkės spalva
p.s. nzn ar ploviau jas, bet gal vieną kart ir ploviau...nepamientaj
aj nu yra dar viduj ale tokie paminkstinimai su velcro prisegami, šiaip manau kaina gera, meskit akmenį į savo langą jei ka ne taip pasakiau
bijau, kad jos geriausiais tiktu šiai dienai Rashudui, bet kad jis susivėlė su tais aitvarais, tai kažin ar jam reik moto skarmalų
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas