Husaberg kampelis
kepure yra blogis, nes kai ja uzsidedi ant galvos matosi 3 susiktos raides USAtckd wrote:pliusas bus kai bus aksesorius-kepure ten vienisa kabanti dovanutomasn wrote:review bus pratestas, kai atvyks kei kurie aksexuarai
buvau pas mokra garaziuky ant pasmaukymo
pasmaukiau
kosmosas pasmauke irgi, tik labai nedrasiai
griztant prie latviu, tai as dabar turiu pas juos 15% nuolaida dalims ir 10% nuolaida - Power parts, tai galime kooperuotis husaberg ir ktm daliu uzsakymui. vienintelis dalykas, tai tarptautinio pinigu pervedimo mokescio ir DPD kurjerio mokescio (apie 10 EUR) pasidalinimas, nebent kas nors vaziuos i riga, sumokes grynais/kortele bei atvesh dalis. KTM dalis jie uzsako kas savaite, husaberg - apytiksliai viena karta i menesi. Savaime aisku, kad taikoma tai tik saviems bei atsakomybes uz daliu velavima as neprisiimu. Kainu klauskite tik tu daliu, kuriu esate isitikine, kad reikia, kad be reikalo netrukdyt nei manes, nei ju. Noredami susizinoti kaina ir uzsakyti, atsiuskite man reikiamos detales koda.
±
jei jau taip reikalai pakrypo, tuomet:
aš dalis jamu iš Taffy, on že David (Taffmeisters UK). Nusiunčiu dalies kodą, jis pasako kainą, kuri dažniausiai būna truputėlį žemesnė nei latvių,
bet esmė, kad permetu babkes per PayPal, ir maks per 5 dienas gaunu dalis - jei telpa, tai į pašto dėžutę, jei netelpa - į pašto skyrių. Persiuntimo kainos labai reasonable. Nutukimas garantuotas
aš dalis jamu iš Taffy, on že David (Taffmeisters UK). Nusiunčiu dalies kodą, jis pasako kainą, kuri dažniausiai būna truputėlį žemesnė nei latvių,
bet esmė, kad permetu babkes per PayPal, ir maks per 5 dienas gaunu dalis - jei telpa, tai į pašto dėžutę, jei netelpa - į pašto skyrių. Persiuntimo kainos labai reasonable. Nutukimas garantuotas
Last edited by Rammst on 02 Mar 2010, 16:37, edited 2 times in total.
- gintaras13
- Ganerio lankytojas