tai kad ne! ne del cerkos vaziavimas.
nebent Z9
o siaip kazkaip nelabai norisi apsijuokti tame cempionate!
pasiziuri, akd ten vaziuoja pvz. W iki kurio man dar taip toli, kaip nueiti i wroclawo iki brno persciom. jei iseiciau dabar, tai gal ant geguzes 15 ir ateiciau. bet tada moco netureciau su savim
Jara, apie prizininkø trejetà Pretendent klasëje gali pamirðti. Jø laikai praktiðkai nedaug skiriasi nuo B klasës pirmo deðimtuko. Plius pas Pretendentus viduryje ir gale vaþiuojanèiø tiek lopø, kad nesuprasi kas darosi.
Vaþiuosi B klasëj - greièiau tobulësi ir bus á kà lygiuotis netgi gale vaþiuojant. Tik reikia susikaupti tam, kad jei papulsi bent jau á rikiuotës vidurá, kontaktinës kovos sunkiai iðvengsi.
Otai tačiau pataisykite mane, bet tai kartais Jara negavo dovanų kokiotais medalio po paskutinio lietuviško etapo Nemuno žiede? Ar gavo?
Jara, pataisyk!!!
chierka gavau
bet turbut buvo vienintele cierka!
nes manau, kad poznanej ir estonnijoj negausim!
kacergoj su lYtrais irgi nepasishakosim
galvoju ir audziu minti, akip cia sudalyvavus brno kazkokiame renginyje, nes esu tikrai labai arti ziedo. vos 300 km
iki poznanes 150. tai geguzes menesi karta i savaite varysiu i poznane paliubomu. tai galesit tada pavydet visi
inter wrote:Otai taèiau pataisykite mane, bet tai kartais Jara negavo dovanø kokiotais medalio po paskutinio lietuviðko etapo Nemuno þiede? Ar gavo?
Jara, pataisyk!!!
nagi taigi kagi, LMSF savo tinklalapyje idejo pakoreguotas praejusiuju metu taisykles, kuriuose kruva nesutapimu.
galima tik apgailestauti, kad pas mumis federacija, kuri patvirtina nuostatus net nepasiskaiciusi ka tvirtina
tai ka, tiesioginis reportazas is modlino. pirmojo ziediniu motociklu lenktyniu etapo.
iliustraciju nebus, nes batareika nusedo ir siaip nera ka rodyt.
atvaziavom ant SBK ir SS klasiu starto.
ziurovu ne daugiau 50. lenktyninikai 5 (apjungus klases).
trasa aerodrome tarp graziai isdestytu zymekliu.
o kas idomiausia ant betonines dangos, kuri palijus atrode itin slidziai.
zodziu,startas, amebisku greiciu del slidumo apvaziuojami 6 ratai ir 9, po kuriu lenktyiu lyderis sustoja, isvaziuoja is trasos ir pasako organizatoriams, kad kazkur trasoj atsirado tepalo bala. lenktynes sustabdomos.
lenkai vaiksto pikti. eina prasyti grazint pinigus.
vienintelis pazistamas zodis "qurva".
lietuviu neaptikom, nes turbut senai pasiplove namo!
zodziu, kas nuvaziavo, manau pasigailejo. o kas nenuvaziavo gali dziaugtis, kad nieko neprarado!
reportazo pabaiga.