Stabdziu nuorinimo skyle
-
devil_racer
- 125cc tarp koju
-
Coffee Racers
- Naujokas
turėjau SC33 - ta pati problema. keičiau skystį kai tik atsirasdavo laisvesnė minutė, bandžiau visokius nuorinimo "shamanizmus"... stabdžių rankenėlė vis tiek buvo minkšta kaip....
kaip dvasingieji teigia, gal armuotos šlangelės kiek pagerintų situaciją...
konkretus problemos sprendimas - parduoti HONDĄ ir pirkti Suskį
konkretus problemos sprendimas - parduoti HONDĄ ir pirkti Suskį
Svarbu ne greitis, bet musių kiekis...
-
devil_racer
- 125cc tarp koju
vat kad tas "gal" ir baidoShtrych wrote:turėjau SC33 - ta pati problema. keičiau skystį kai tik atsirasdavo laisvesnė minutė, bandžiau visokius nuorinimo "shamanizmus"... stabdžių rankenėlė vis tiek buvo minkšta kaip....
Tiesiog Devis.
ZX-10R
ZX-6RR
ZX-10R
ZX-6RR
Pas mane greičiausiai problemos su pagrindiniu cilindriuku - po vieno iš kritimų teko dėtis stūmokliuko gumyčių rem-komplektą, bet manęs neapleidžia nuojauta, kad susibraižė arba šiek tiek deformavosi cilindriukas, kurį tos gumelės turėtų patikimai užsandarinti. Dabar neužsandarina. Gavosi atlikti netyčinį eksperimentą, kurio metu transportuojant dirzeliu buvo užveržta pr. stabdžių rankenėlė, o po keleto dienų pasimatė, kad visiškai nebeliko sistemoje spaudimo, rankenėlė be pasipriešinimo "nuėjo" iki galo. Stabdžiai atsistatė po keleto energingų užpompavimų. Taigi, sistema nesandari. Gera žinia ta, kad sistema nesandari viduj, todėl gamtos teteršiam.
Važiavau su kitu tokiu pat gixeriu, tik be armuotų šlangelių ir racing kaladėlių. Anam stabdžių rankenėlė kietesnė buvo, daugiau grįžtamojo ryšio. Matyt toks skirtumas tarp leidžiančio ir sandaraus cilindriuko.
Važiavau su kitu tokiu pat gixeriu, tik be armuotų šlangelių ir racing kaladėlių. Anam stabdžių rankenėlė kietesnė buvo, daugiau grįžtamojo ryšio. Matyt toks skirtumas tarp leidžiančio ir sandaraus cilindriuko.
...Forlanas...
-
Coffee Racers
- Naujokas
-
devil_racer
- 125cc tarp koju
tai gal galima konkrečiau iš kur ir kokios? aš seniai seniai ebay buvau atkapstęs saviškiam kitaickas , tai ~100 svarainių + siuntimas..Coffee Racers wrote:tai kad ar baisiai brungiai tos slangos kastuoja! man atrodo, akd su siuntimu ne pilni 200 lt gavosi, tad turbut atskiiru daliu keitimas nebus pigesnis
Tiesiog Devis.
ZX-10R
ZX-6RR
ZX-10R
ZX-6RR
-
Coffee Racers
- Naujokas
na, nezinau. hel armuotos slangos iki 50 funtiku plius siuntimas berods 6.
siaip nelabai maciau, kad po 100 butu. ai, nors teisybe pasakius as jamiau tik prieki armuota. galas nearmuotas pas mane
tai manau, kad jei su galu, tada turbut ir gautusi link 80 funtiku.
siaip as jamiau kazkokio UK manitojo. pavadinimas berods "cobra". bet feedbackai ju geri, tai ir pajamiau. o kaip bus ziuresim. ir dar kai jebejus buvo suteikes 10 proc nuolaida visiems pirkiniams tai visai apsimokejo.
edit: jamiau is Uk jebejaus
siaip nelabai maciau, kad po 100 butu. ai, nors teisybe pasakius as jamiau tik prieki armuota. galas nearmuotas pas mane
siaip as jamiau kazkokio UK manitojo. pavadinimas berods "cobra". bet feedbackai ju geri, tai ir pajamiau. o kaip bus ziuresim. ir dar kai jebejus buvo suteikes 10 proc nuolaida visiems pirkiniams tai visai apsimokejo.
edit: jamiau is Uk jebejaus
keep the bike stable...
-
devil_racer
- 125cc tarp koju
taigi iš ebay:
Goodridge ~50 svarainių + siuntimas
Hel ~100 svarainių + siuntimas
bet pasistojo dar toks klausimas:
konstrukcija pas mane tokia, kad iš cilindriuko eina į "skirstytuvą" ir iš jo į suportus, o pirkt yra ir toks variantas, ir kur tiesiai iš cilindriuko į abu suportus, tačiau neprideda jokio ilgesnio varžto iš cilindriuko, tai ten kaip? ar antgalis iš kurio dvi žarnelės išeina ar reiks dar atskirai varžto ieškotis?
ir apskritai, ar likt prie gamyklinio varianto ar dėt kur tiesiai į suportus eina? (įtariu su antru variantu gali būt problemų gražiai pravest kad niekur nekliūtų )
dar gal kokių gamintojų pavardintumėt?
Goodridge ~50 svarainių + siuntimas
Hel ~100 svarainių + siuntimas
bet pasistojo dar toks klausimas:
konstrukcija pas mane tokia, kad iš cilindriuko eina į "skirstytuvą" ir iš jo į suportus, o pirkt yra ir toks variantas, ir kur tiesiai iš cilindriuko į abu suportus, tačiau neprideda jokio ilgesnio varžto iš cilindriuko, tai ten kaip? ar antgalis iš kurio dvi žarnelės išeina ar reiks dar atskirai varžto ieškotis?
ir apskritai, ar likt prie gamyklinio varianto ar dėt kur tiesiai į suportus eina? (įtariu su antru variantu gali būt problemų gražiai pravest kad niekur nekliūtų )
dar gal kokių gamintojų pavardintumėt?
Tiesiog Devis.
ZX-10R
ZX-6RR
ZX-10R
ZX-6RR