Dempferis
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
jau plia demferis uz 20svaru tai turi kelti itarima
kaip kolega ir rase, visi gamintojai turi geresnius ir paprastesnius modelius.
naglesni turi papildoma duju kamera, saugojancia nuo alyvos putojimo, platu reguliavimo diapazona. scot rotoriniai demferiai aplamai turi 1milijona reguliavimo (skirtingas slopinimas skirtingu kampu.
man uzkliuvo akis uz hyperpro (?), kurie skelbia, kad slopinimas isijungia tik smarkiau "sukretus" vaira. tipo "active' ir pan.
dar ziurek, kad tiktu pagal eiga, montavimo apkabos kad butu
naglesni turi papildoma duju kamera, saugojancia nuo alyvos putojimo, platu reguliavimo diapazona. scot rotoriniai demferiai aplamai turi 1milijona reguliavimo (skirtingas slopinimas skirtingu kampu.
man uzkliuvo akis uz hyperpro (?), kurie skelbia, kad slopinimas isijungia tik smarkiau "sukretus" vaira. tipo "active' ir pan.
cross cojones PC
GPR irgi tokios pat formos.mindaugasa vol.2 wrote:jau plia demferis uz 20svaru tai turi kelti itarima
Klausimas prie temos. Turim gamyklini elektronini, papildomai uzdedam teisingos firmos gamini. Ka gaunam:
A) be reikalo ismestus pinigus nes ir gamyklinis atlieka savo funkcija,
B)sugadinam sistema nes du demferiai tarpusavy pjaunasi,
C)pagerejusi reikala nes demferiai papildo vienas kita,
D) kita?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- gintaras13
- Ganerio lankytojas
-
Coffee Racers
- Naujokas
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
-
devil_racer
- 125cc tarp koju
ta prasme iš šono?mindaugasa vol.2 wrote:bilenkuriuo atveju akcentuoju, kad demferio montavimas isilgai moco asies prailgins jo tarnavimo laika gal 5 kartus.
va aš apie kokius tailandietiškus :
http://cgi.ebay.co.uk/Steering-Damper-H ... 2303cde83d
Tiesiog Devis.
ZX-10R
ZX-6RR
ZX-10R
ZX-6RR
Ir pagerina veikimo charakteristikas. Rimti vyrai tik taip ir dedasimindaugasa vol.2 wrote:bilenkuriuo atveju akcentuoju, kad demferio montavimas isilgai moco asies prailgins jo tarnavimo laika gal 5 kartus.

Last edited by Lucas on 16 Mar 2010, 12:01, edited 1 time in total.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Akcentuoju dar vieną akcentą - išilgai montuojami dempferiai labiau pažeidžiami kritimo atveju, todėl 5 metais prailgėjęs tarnavimo terminas nueina į antraeilį planą. Esu girdėjęs kalbų, kad pagavus besivartantį zuikį labai smagiai linksta (po ko tampa nebenaudojamais) arba išplešiamos tvirtinimo auselės nuo rėmo. Bet čia tik gandų lygyje, savom akim nesu matęs.
...Forlanas...
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
gerbinterai! bet gi linksta ir skersai padetas?inter wrote:Akcentuoju dar vieną akcentą - išilgai montuojami dempferiai labiau pažeidžiami kritimo atveju, todėl 5 metais prailgėjęs tarnavimo terminas nueina į antraeilį planą. Esu girdėjęs kalbų, kad pagavus besivartantį zuikį labai smagiai linksta (po ko tampa nebenaudojamais) arba išplešiamos tvirtinimo auselės nuo rėmo. Bet čia tik gandų lygyje, savom akim nesu matęs.
skaitau, kodel linksta? ar tvojai demferiu i kliuti (pvz. zemes rutuli), ar del staigaus sakiu susisukimo? ar del sakiu deformacijos?
kas zino?
cross cojones PC