Husqvarna kampelis
vat vat vat kuo manęs enduro nežavi, vat butent tom balom, koks čia fainumas su šlapiais batais toliau važiuot? ar motocikla galvot kaip gabent iš miško gludumos, + dar muzoliai su šlapiom pirštinėm gerai prisitrina ir t.t.
balos, upeliai, skistimai ir visokie kitokie birzgalai ne man
pinpalą galima ir miške matuotis
balos, upeliai, skistimai ir visokie kitokie birzgalai ne man
pinpalą galima ir miške matuotis
apie mozolius kalbant, yra tokios ala.pirstines (insertai):

advrider - rodo stebuklus
ir net turi ka pasiulyti lietuvos rinkai

advrider - rodo stebuklus
ir net turi ka pasiulyti lietuvos rinkai
—
didzhej
didzhej
neapsikenciau, ginsiu cosmoz!tomasn wrote:kuosmosai, uzteks cia savo tiesa glagolint. tuo ir skiriasi motokrosas nuo enduro, dirbtine, traktoriais supilta trasa, nuo gamtinio reljefo. belieka atsirinkti, kas kam patinka, o ne kiekvienoje temoje trelinti, kaip tau nepatinka balos iki kiausiniu![]()
GINU! man irgi patinka nelyst i sudinas balas, delto, kad organizatoriai sugalvojo, kad "cia bus kelias". naturalioje, gamtoje, tokius dalykus galima apvaziuot, o va, per koki enduro pasikatulinima butinai turi murgdytis.
ir dar, grigiskes iki visai neseniai buvo gamtos sukurta trasa. arne?
—
didzhej
didzhej
Neslėpsiu, krosas visada buvo mano #1 tik, kad netas amžius jau krose važiuot. Todėl ir renkuosi enduro-krosą, kaip alternatyvą tarp noriu ir galiu.
O enduro dar didesniems nevykeliams, nei tiek kurie važiuoja enduro-krose ar krose. Vien todėl, kad jie ir mažiau pažengę technikos valdymo atžvilgiu, mažiau važiuoja, daugiau nešioja motociklus ar pila vandeni iš oro dėžės.
Mano prioritetai (šiai dienai):
#1 Krosas
#2 Enduro - krosas
#3 Supermoto
#4 Enduro
#5 Trialas
#6 "Garevaja darožka" - Speedway
#7 Motobolas
#8 motošaškės ir t.t.
ps..Dj palm saver'ius turiu ir jie iš tikro padeda, bet ne į upeli įmerkus (nes jis kaip parolonas), o šiaip jie geras dalykas tik kad vairas pastorėja, kas reiškia greičiau rankos pavargsta.
O enduro dar didesniems nevykeliams, nei tiek kurie važiuoja enduro-krose ar krose. Vien todėl, kad jie ir mažiau pažengę technikos valdymo atžvilgiu, mažiau važiuoja, daugiau nešioja motociklus ar pila vandeni iš oro dėžės.
Mano prioritetai (šiai dienai):
#1 Krosas
#2 Enduro - krosas
#3 Supermoto
#4 Enduro
#5 Trialas
#6 "Garevaja darožka" - Speedway
#7 Motobolas
#8 motošaškės ir t.t.
ps..Dj palm saver'ius turiu ir jie iš tikro padeda, bet ne į upeli įmerkus (nes jis kaip parolonas), o šiaip jie geras dalykas tik kad vairas pastorėja, kas reiškia greičiau rankos pavargsta.