19/03/2010
18.00
Sveikas, gal gali koki Gmaila staigiai sukrt, visi kodai prapuole telefone, net ir enduro forumo. Turiu siandien priejima prie interneto.
----------------------------------------
Buvo sukurtas:
[email protected]
Beja, XRas ten vaziuoja vienintelis.
------------------------------------------------------------------------------------------
19/03/2010
23.55
Greiciausiai ziniu paduosiu uz poros dienu, ne nebera kada prie interneto prieit. Siandien is 9 vietos pakilau i 6.
------------------------------------------------------------------------------------------
20/03/2010
08.10
Labas rytas,
Neuzilgo isvaziuojam, liko 800km ir jau laive. Vakar nuvare nuo interneto tai nebespejau nieko, tai padarysiu ispanijoje. Vakar ruozas buvo grynas enduro. Krosas, ratas apie 30km. 3 ratai, 3-ia vieta. Labai lengva ir smagi diena buvo.
Uzvakar besileisdamas nuo kopos pervaziavau padvesusi kupranugari, dievuleliau kokia smarve, gerai kad negriuvau
20/03/2010
08.55
Sveiki,
kartais tikrai jauciuos nekaip, smelis su smeliu, vyksta klaiki kraujomaisa, bet ramina tai jog toks esu ne vienas, jau pasiilgstu purvo
Iki
Smelis
----------------------------------
20/03/2010
10.15
Šiandien vėlyvas startas...
Pakaba ir sakes ok, galeciau isbuciuoti. GPS caput, bet pasiskolinau. O gedimai buvo šie: vairo tiltelis-mocas tiesiog nugriuvo blogai sustojus ant slaito. Tada sau pasakiau: Molis tu o ne smelis! O dar ir GPS, padanga ir sankaba... Bandau vaziuoti saugiai, nepykit, po truputi lipu nuo gazo... IKI.
Esu 6 vietoi
--------------------------------------------------------------------------------------------
20/03/2010
18.00
Jau baigem, busikas veluoja, padanga nuleido, tai turiu laiko, kuris cia labai brangus. Greicio ruozas ok. laikas turetu buti geras, nepadariau jokiu navigaciniu klaidu , tik padanga faktiskai uzmusiau, o moussu daugiau neturiu, tikriausiai teks vaziuot su kamera.
IKI...
20/03/2010
23.03
Sveiki,
Na va, ikaliau dar viena vini i savo gyvenimo nuotykiu lenta. Buvau siandien pirmas. Jai varzovai nebedarys dideliu klaidu neturiu sansu laimeti, tad pagalvojau: ka cia as rysiu dulkes, tegu jie paragauja ryt paskutinis etapas afrikoje.
Iki
---------------------------------------------
21/03/2010
08.35
Sveiki,
Taigi paskutine diena apie 360km bekeles, esu 5 bendroje iskaitoje, 4 lenkia mane 40 min. o nuo 6-o atsiplesiau apie 30 min. Tai labai daug i abi puses, bet mazai jai kas ne taip, baudos zudo skaudziai. Mano strategija siandien laikyti arklius o taktika-sulaukus kolegu menkiausiu navigaciniu klaidu juos kiek atleisti na ir aisku paciam nepasiklysti.
Iki
----------------------------------------
21/03/2010
20.20
Sveiki visi,
Ka tik viska pasikrovem i masina, lysim i laiva, Afrikai atia. Ruoza pravaziavau puikiai, taip kaip ir buvau suplanaves, buvo velniskai pavojingas ir greitas ruozas. Keleta kartu jauciau, kad rankena daugiau nebesisuka. Varzovas uzsiziurejo i legenda ir pries pat skardzio krasta griuvo, mocas ant krasto o jis i sausa upe nuo 1,2 metro skarduko, labai gerai baigesi. Pabaiga buvo klaiki, ziauriai lijo ir slidu. Ryt Ispanija. Tikiuosi laimingos pabaigos
Iki
---------------------
Reziume, dabar 6-as ar tai 5-as bendroj iskaitoj. (organizatoriai veluoja su interneto puslapiu)
Paskutinis etapas - 1-as!!!!