Husaberg kampelis
Iš Taffy imsi? Jis man gyvatė ikišo neteisingą husbergerio apatinį amortiko guolį. Tris kart klausė kurio reikia, o atsiuntė vistiek virsutinį (KTM-inį).
Guolis All Balls, tai kaip ir nėra normalaus detalės kodo.
Nežinau ar su juo dar kartą bandyt prasidėt ar kaip.
Kas keitėt apatinį amortiko guolį su visom įvorėm ir salnikais? Kur ėmėt po kiek?
Ai tiesa, labas rytas tiems kurie buvo uždarę sezoną
Į mišką dar anksti.
Guolis All Balls, tai kaip ir nėra normalaus detalės kodo.
Nežinau ar su juo dar kartą bandyt prasidėt ar kaip.
Kas keitėt apatinį amortiko guolį su visom įvorėm ir salnikais? Kur ėmėt po kiek?
Ai tiesa, labas rytas tiems kurie buvo uždarę sezoną
Rammst wrote:šią sav žadu pirkt iš UK šį bei tą Bergui (pvz IWIS variklio grandinę). Jei kas turit ką spisfiski ir konkrečiai, galit prisijungt užsakymui...
t.y. man reiktų detalės kodo (arba tikslaus pavadinimo angliškai), kad sužinot kainą ir ar yra iš kart.
TE 510
Na jis truputį panašus į "devyndarbį".
Man pirmą kart kart atsiuntė chain slider ne tą (galinį vietoj priekinio). Bet pasiūlė pakeist, t.y. aš jam išsiunčiu pačiu lėčiausiu ir pigiausiu būdu "neteisingą", o ji s mikliai "teisingą". Bet po to susitarėm, kad jis pagerina kainą, aš pasilieku pirmą ir dar gaunu reikalingą.
Nedideli pinigai, kada nors vis tiek prireiks, o bičas su smegenais ir patirtim. Verta "turėt" tokį konsultacijoms...?
Beje, procedūra jau baigta, viskas pajamta. Jei ką, next time.
Man pirmą kart kart atsiuntė chain slider ne tą (galinį vietoj priekinio). Bet pasiūlė pakeist, t.y. aš jam išsiunčiu pačiu lėčiausiu ir pigiausiu būdu "neteisingą", o ji s mikliai "teisingą". Bet po to susitarėm, kad jis pagerina kainą, aš pasilieku pirmą ir dar gaunu reikalingą.
Nedideli pinigai, kada nors vis tiek prireiks, o bičas su smegenais ir patirtim. Verta "turėt" tokį konsultacijoms...?
Beje, procedūra jau baigta, viskas pajamta. Jei ką, next time.
man tvarkytis nereikia. rokerovams uztenka ir 3cm mazesnes eigos sumoto amortiko
endurini is anglu atsisiunciau. to pacio taffy rekomenduoti partneriai-sugerovai kazkokie pardave. viskas dzin aisku jei nebutu sudroztas biski ir metais senesnis nei sake. apatinis guolis isestas kiaurai per isorini guolio zieda. liuftas puse cm ne maziau. sake ledinis. kas viduj itariu. anglams ziuriu dzin kazkaip viskas.
del fe, imk smauk. pagal mane sprest tai pats zinai, viskas man nivalina tik suvaldyt negaliu
endurini is anglu atsisiunciau. to pacio taffy rekomenduoti partneriai-sugerovai kazkokie pardave. viskas dzin aisku jei nebutu sudroztas biski ir metais senesnis nei sake. apatinis guolis isestas kiaurai per isorini guolio zieda. liuftas puse cm ne maziau. sake ledinis. kas viduj itariu. anglams ziuriu dzin kazkaip viskas.
del fe, imk smauk. pagal mane sprest tai pats zinai, viskas man nivalina tik suvaldyt negaliu
tckd wrote:o kokiu rokereu padave..larson wrote: Ai tiesa, labas rytas tiems kurie buvo uždarę sezonąĮ mišką dar anksti.
o zinau kai dede susitvarkysi zesim kuo skiriasi jors vs. mine
ybo man savo perrinktas nedziugina tai arba FE gaidis arba ..
TE 510