Enduro krosas, Enduro varzybos
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
neturiu fotkiu,,, kuzavas pirmas... as 4-as
teoriskai turejau but 2-as, bet netillpau i 30 (+15 sek pavelavau) minuciu rata, ko pasekoje konkurentas Kuzeze kirto finisha 29-a minute ir gavo +1 rata
nieko nekaltinu, dziaugiuosi finishaves, Buvo sunku. varysi kitam etape
Isvada: hardistai supisa trasa nesveikai
teoriskai turejau but 2-as, bet netillpau i 30 (+15 sek pavelavau) minuciu rata, ko pasekoje konkurentas Kuzeze kirto finisha 29-a minute ir gavo +1 rata
nieko nekaltinu, dziaugiuosi finishaves, Buvo sunku. varysi kitam etape
Isvada: hardistai supisa trasa nesveikai
Dzūkų tankai nerūdija!
Rezultatai: http://www.porteris.com/index.php?id=130
Lietuvos cempionato iskaita ir komandinius pateiksiu siandien vakare.
Lietuvos cempionato iskaita ir komandinius pateiksiu siandien vakare.
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
nu ką nu ką... buvo sunku ir net labai
Tomasn klausia kiek batonų? acakau, pamečiau skaičių tarp 20 ir 30
Pirma valanda gerai, trasa gerai paruošta, antra jėgų nulis - batonų daug, trasa iškalbasinta, ypač kur šlapia.
Lenkė visi kas netingėjo
Mano žiniom vienas į ligonine su greituške išvežtas, ~ 10 nebaigė.
Džiaugiuosi, kad ir lėtu tempu pabaigęs varžybas. Dabar isivaizduoju kas yra 2 h važiavimo. Man pasirodė, kad 1 h man būtu pats tas, dar su energija neišblėsusia pabaigtum važiavimą ir kuro nereiktu papildyt.
Šiaip panašu, kad dalyviai (dauguma latviai, estai) susirinko tik tiek, kuriem svarbu pozicijos čempionate ir žūt but dalyvavo, o dauguma amebistų, kuriem rezultatai ne taip svarbu pasavo, nes ir orų prognozės nieko gero nežadėjo ir trasa pirmam etapui per sunki, mažai kas spejo pasiruošt fiziškai ir prasivažiuot, dėl užsitempusios žiemos. Viso dalyvių ~60. Oras geras, tik 2 h pradėjo biški lašeti, bet važiavimui jokios įtakos neturėjo, nes neišdrįsiu pasakyt, kad lijo, o tiesiog lašėjo.
Tikiuosi, kad gegužės 22d Vilniaus etape, susirinks daug daugiau amebu ir bus ką aplenkt
Šį syki labai gera treniruotė gavosi ir supratimas kiek tos 2h važiavimo. Nors šiaip visi kalbėjo, kad čia nelengva buvo nes visa trasa tai sujungtos 2 motokroso trasos viena naują ir sena.
p.s. aj pridursiu, kad tradiciškai užgesau starte ir startavau paskutinis.
Vakar lužau namie ir tik dabar acikėliau, motociklo nebeturėjau jėgu nuplaut.
Tomasn klausia kiek batonų? acakau, pamečiau skaičių tarp 20 ir 30
Pirma valanda gerai, trasa gerai paruošta, antra jėgų nulis - batonų daug, trasa iškalbasinta, ypač kur šlapia.
Lenkė visi kas netingėjo
Mano žiniom vienas į ligonine su greituške išvežtas, ~ 10 nebaigė.
Džiaugiuosi, kad ir lėtu tempu pabaigęs varžybas. Dabar isivaizduoju kas yra 2 h važiavimo. Man pasirodė, kad 1 h man būtu pats tas, dar su energija neišblėsusia pabaigtum važiavimą ir kuro nereiktu papildyt.
Šiaip panašu, kad dalyviai (dauguma latviai, estai) susirinko tik tiek, kuriem svarbu pozicijos čempionate ir žūt but dalyvavo, o dauguma amebistų, kuriem rezultatai ne taip svarbu pasavo, nes ir orų prognozės nieko gero nežadėjo ir trasa pirmam etapui per sunki, mažai kas spejo pasiruošt fiziškai ir prasivažiuot, dėl užsitempusios žiemos. Viso dalyvių ~60. Oras geras, tik 2 h pradėjo biški lašeti, bet važiavimui jokios įtakos neturėjo, nes neišdrįsiu pasakyt, kad lijo, o tiesiog lašėjo.
Tikiuosi, kad gegužės 22d Vilniaus etape, susirinks daug daugiau amebu ir bus ką aplenkt
p.s. aj pridursiu, kad tradiciškai užgesau starte ir startavau paskutinis.
Vakar lužau namie ir tik dabar acikėliau, motociklo nebeturėjau jėgu nuplaut.
Last edited by cosmoz on 11 Apr 2010, 10:58, edited 1 time in total.
Malacius Cosmosoidas. pavizdys visiems taushkaliams kai darbais a ne pizde... reik tevyne puoshti!
Svarbu, kad po dvieju sunkiu valandu neatsirastu paranojos kitiems vaziavimams.
Su kiekvienu nauju vaziavimu 2h bus vis skanesnes
viliuosi, kad sezono pabaigoje didziuosies savimi, kad visgi pajamai 2h (ne "C" klase).

Svarbu, kad po dvieju sunkiu valandu neatsirastu paranojos kitiems vaziavimams.
Su kiekvienu nauju vaziavimu 2h bus vis skanesnes
viliuosi, kad sezono pabaigoje didziuosies savimi, kad visgi pajamai 2h (ne "C" klase).
ARBEIT MACHT FREI
stormsa sake, ka bala buvo vienintele?