Arvi?
Re: Arvi?
Išsiaiškinau, kad neišsisiunčia chat režimu (tiek iPhone, tiek Diamond jį naudoja default). Jei ištrini iki tol buvusį susirašinėjimą ir rašai kaip naują žinutę, tada nusisiunčia..
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
Re:
Beje, Briedi, pas tave 3G ar 3Gs?Dzuku_Briedzis wrote: Draugiskai labai rimtai patariu, nepirk. Nu nepirk.. Nors pats esu abaliu fanas - irgi nepirkau. Palauksiu next gen. Sitas Ajpuonas - jau yra Apple Vista
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
- Dzuku_Briedzis
iOS turiu. iPhone nejeilbreikintas. Multitastingo 3G nepalaiko, tik 3GS 
Dideliu skirtumu man nepasijaute. Baterejka gal kiek ilgiau laiko. Kadangi turiu tik 1 geima po iPhone - tai man dzin.
Gal kiek malonesne pasto aplinka, moka jau grupuot laiskus ir det i medzius
Labiausiai uzpisantis bugas del zadintuvu ir nugrybavimu su laiko zonom.
Dideliu skirtumu man nepasijaute. Baterejka gal kiek ilgiau laiko. Kadangi turiu tik 1 geima po iPhone - tai man dzin.
Gal kiek malonesne pasto aplinka, moka jau grupuot laiskus ir det i medzius
Labiausiai uzpisantis bugas del zadintuvu ir nugrybavimu su laiko zonom.
Dzūkų tankai nerūdija!
1. viską jis palaiko, jei tik jailbreak'ini - dėl to ir klausiu. aš jailbreakinau, enablinau multitaskingą. veikia, tik reik stebėt, kad per daug programų backgrounde neprisikauptų, bo pradeda lagint.
2. nepastebėjau, kad grybautų laiko zona ar žadintuvas.
2. nepastebėjau, kad grybautų laiko zona ar žadintuvas.
- Dzuku_Briedzis
4.0 updeitas turejo tokias slykscias klaidas:
*) Laiko zona nepalaike DST. Kas idomu, tik Lietuva ir Malta turejo sita problema
*) Jei nustatydavau periodini budilnyka (pvz, darbo dienom) - jis is vis neskambejo. Skambedavo tik vienkartinis zadintuvas, bet norint, kad jis skambetu 7:30, reikejo nustatyt 1 val anksciau, t.y. 6:30.
Pareportinus ir prispaminus i Apple supporta buvo LABAI greit isleista 4.0.1 atnaujinimas.
*) Malta pataise, Lietuva vis dar grybauja
*) Periodinis zadintuvas veikia (aisku, vel reikia daryt workarounda su valandu sukinejimu)
Aisku DST "istaisomas" uzsidejus Latvijos arba Estijos laiko zona, bet eina jie na.. Geriau as naudosiu workarounda "valanda atgal" nei busiu latvis ar estas
*) Laiko zona nepalaike DST. Kas idomu, tik Lietuva ir Malta turejo sita problema
*) Jei nustatydavau periodini budilnyka (pvz, darbo dienom) - jis is vis neskambejo. Skambedavo tik vienkartinis zadintuvas, bet norint, kad jis skambetu 7:30, reikejo nustatyt 1 val anksciau, t.y. 6:30.
Pareportinus ir prispaminus i Apple supporta buvo LABAI greit isleista 4.0.1 atnaujinimas.
*) Malta pataise, Lietuva vis dar grybauja
*) Periodinis zadintuvas veikia (aisku, vel reikia daryt workarounda su valandu sukinejimu)
Aisku DST "istaisomas" uzsidejus Latvijos arba Estijos laiko zona, bet eina jie na.. Geriau as naudosiu workarounda "valanda atgal" nei busiu latvis ar estas
Dzūkų tankai nerūdija!
Pas mane 4.0. Kadangi ji niekuo labai man neužkliuvo (periodinio budilniko šiam gyvenimo etape nenaudoju; porąkart užsistatinėjau vienkartinį, tai sučirškė tvarkingai, kaip nustatyta, be jokių ten valandų persukinėjimo), į 4.0.1 patingėjau updatint.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Šiandien Oirokomas apsižiūrėjo, kad už mėnesio baigiasi viena iš mano sutarčių. Kadangi tai yra numeris, kurį noriu tik išlaikyt, o kalbu kitu, gavau 4 Lt / mėn. ir 15 ct / min. į visus tinklus (T2 lyg 4 Lt ir 19 ct?). Esminis pririvalumas - nereikėjo pildyt popierių perbėgimui pas kitą operatorių ir keist sim kortelių 
tai kad planas jau viesas, wundi tu gi amzinas studentas!wundis wrote:kur liankas? liankai man labai reik plano! parasyk!
http://www.tele2.lt/akcijos/420_min_pas ... ntams.html
as aisku nepanasus jau, tai kai salione klause kur studento pazymejimas, sakiau pas lianka darbe an stalo palikau
less teeth, more tits.