xexe,vazoja jau gi nuo praeituos sav. palagina dar truputuka,bet tik zaidziant garaze, lakiant nejauciu. ir tik pyst po vakar ziu sake prakiuro.tckd wrote:tai kaip te sakes prakiuro su nedirbanciu karbu? bestovint?tts wrote:reikia sakem salniku, nebutina oem,kur ieskot?
Yamaha kampelis
Re: Yamaha kampelis
Tai skaitau gali varyt į moto9.
variantas!zil130 wrote:Tai skaitau gali varyt į moto9.
svekinu!
dabar pas mano berga i eile?
skalndo gandai, kad anas pavasari nores keisti seimininka. tik seimininkas to da nezino 
±
Miela p. Tamara, su giliu dziaugsmu beigi liudesio gaidele tau pranesu, kad nuo siol vel esu tau istikimas - visos mintys apie tave.
Su salyga, kad statybiniai reikalai praktiskai baigti, liko tik teorine dalis (plintusai, lemputes, kiemai bei kiti shudukai, kas naturaliai tau visai neidomu), vel griztu pas tave isplestais abjatijais. Liudesio gaidele, paklausi tu? Taip, yra noras atiduoti tamstele i marcias. Gal siemet, gal kitamet, bet noras yra. Tad nepyk.
Aciu, kad esi.
Pagarbiai,
Radioklausytojas is Balsiu priemiescio.
Su salyga, kad statybiniai reikalai praktiskai baigti, liko tik teorine dalis (plintusai, lemputes, kiemai bei kiti shudukai, kas naturaliai tau visai neidomu), vel griztu pas tave isplestais abjatijais. Liudesio gaidele, paklausi tu? Taip, yra noras atiduoti tamstele i marcias. Gal siemet, gal kitamet, bet noras yra. Tad nepyk.
Aciu, kad esi.
Pagarbiai,
Radioklausytojas is Balsiu priemiescio.
Добро пожаловать нахуй
-
Motowowere
- Pastovus ganerio lankytojas
Siandiena zvelgdamas pro langa supratau,jog yamaha liudes be manes dar pora trejeta savaiciu,kikas kol kas ne mano letenos pajegumams 
ahaha samarezuz issukoMotowowere wrote:Siandiena zvelgdamas pro langa supratau,jog yamaha liudes be manes dar pora trejeta savaiciu,kikas kol kas ne mano letenos pajegumams
a paprasei ka is siknos koldkuterius istrauktu?
ka pirksiu nezinau. net neisivaizduoju. gal ledu? labai konfuzinis pasirinkimas. kokie butu pasiulymai? gal jamt litra?wundis wrote:stosi i tomaseno eile?![]()
iskarto reikia pasakot ka pirksi
Добро пожаловать нахуй
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
butinai reikia motovisuomene informuoti ir jai isipareigoti, kokia pyrda bus perkama
antraip gautosios lesos migom bus paleistos vejais, t.y. plintusams, tvorai ir naujai skalbimo masinai, bykoz senoji netiks prie interjero.
antraip gautosios lesos migom bus paleistos vejais, t.y. plintusams, tvorai ir naujai skalbimo masinai, bykoz senoji netiks prie interjero.
cross cojones PC
ne nu pirmininkas mane nenustoja stebint...mindaugasa vol.2 wrote:migom bus paleistos vejais, t.y. plintusams
- Attachments
-
- plintusai.JPG (39.17 KiB) Viewed 1332 times
Peace ДА!