BATTERY MOTO DEVYNIOS 2010
Re: BATTERY MOTO DEVYNIOS 2010
vaizdas is mano googliu vaziuojant pri istrigusi rammst berga. trys ratai jie dabr bando lupt, ketvirtas, ramst krumuose guli, prie bergo anei zmogaus. nu kazkas panasaus, jei tai nebuvo haliucinacijos
±
ne haliucinacijos. kelis ratelius bergas isdidziai pelkej istriges stovejo. veliau sesiaratis, kasdamasis visais ratais islupo.tomasn wrote:vaizdas is mano googliu vaziuojant pri istrigusi rammst berga. trys ratai jie dabr bando lupt, ketvirtas, ramst krumuose guli, prie bergo anei zmogaus. nu kazkas panasaus, jei tai nebuvo haliucinacijos
Добро пожаловать нахуй
nu pasakysiu, kad dar taip šūde nesedėjau, nuo to karto, kai iš vystyklų išlipau.
Nors viskas prasidėjo tiesiog super smagiai, nes savaitė atostogų prieš M9 su keliom lengvom treniroukom labai buvo liuks.
Tiesa, trečiam startuot tikrai nelabai... neaišku, ar viduriai užkietėję, ar atvirkščiai.
Prasukęs keturis ratus, nusprendžiau, kad apšilimui pakaks ir penktam rate...
Buvau matęs prieš tai kažką labai didelio ten užstrigus, pasakiau sau, ten nevažiuok, ir kaip koks lochas važiuodamas pažiūrėjau ten ir uuups.
Na galvoju, šūde važiuot ne naujiena, pergrupavau sėdmenis galan, truputi įmečiau anglių, o Bergas tik x...jakst kažkur žemyn ir kaput.
Bandau traukt, verst, be šansų.
Bandau gazuot - zero.
Jėgos irgi.
Šaukiu teisėjai. Mergička atvarė (ten rodės, kad valandą ėjo), bet ką ji galėjo padėt, jei po to keturi žvalūs vyrai negalėjo nei su virvėm, nei su rąstais iškelt ... bent galinio rato.
Galėjau galvą guldyt, kad ten turėjo būti kokia armatūra, ar bent šaknis pralindus.
Atvarė keturratis (o gal šešiaratis, nepamientam jau, ženkliai daugiau ratų už Bergą), tempė už virvės, pririštos už priekinių šakių.
Trūko virvė.
Tada pagalbininkai kastuvu kasė iki dugno.
Tada rišom jau vos ne furos trosą už rėmo.
Tada povaliai išlupom.
Ir jokių šaknų neradom!!!
Šlapias žvyras su moliu, iš viršaus sluoksnis šaizės ir psio.
Mocas parvežė mane į palatkę, norėjau ramiai sulaukt pensijos arba numirt patvory.
Kažkas suskaičiavo, kad tai truko 59 minutes.
Bet nebuvo lemta.
Nes kai kaliega sugadino koją likus 1,5 valandos, pasidarė dar linksmiau,
galvojau amen, va čia ir bus mano pabaiga...
Ačiū Wundžiui - užmatė gale stipiną išrautą, galėjo pridaryt fokusų...
A, dar įdomu.
Kažkelintame užvažiavime, kai jau buvo normaliai atšilę, kažkodėl pagalvojau, kad batai dega ties blauzdom.
Dar nepatirtas lig šiol jausmas.
Labai maloniai atradau marinuotų agurkų privalumus.
Greifrutas, milteliai ir kažkokios wudu pastos - tai jau kaliegos patirtis, kuri leido užbaigt važiavimą gera nuotaika.
Taigi, jei kam dar reikia pliusų, jAmkit visus kiek turiu
Nors viskas prasidėjo tiesiog super smagiai, nes savaitė atostogų prieš M9 su keliom lengvom treniroukom labai buvo liuks.
Tiesa, trečiam startuot tikrai nelabai... neaišku, ar viduriai užkietėję, ar atvirkščiai.
Prasukęs keturis ratus, nusprendžiau, kad apšilimui pakaks ir penktam rate...
Buvau matęs prieš tai kažką labai didelio ten užstrigus, pasakiau sau, ten nevažiuok, ir kaip koks lochas važiuodamas pažiūrėjau ten ir uuups.
Na galvoju, šūde važiuot ne naujiena, pergrupavau sėdmenis galan, truputi įmečiau anglių, o Bergas tik x...jakst kažkur žemyn ir kaput.
Bandau traukt, verst, be šansų.
Bandau gazuot - zero.
Jėgos irgi.
Šaukiu teisėjai. Mergička atvarė (ten rodės, kad valandą ėjo), bet ką ji galėjo padėt, jei po to keturi žvalūs vyrai negalėjo nei su virvėm, nei su rąstais iškelt ... bent galinio rato.
Galėjau galvą guldyt, kad ten turėjo būti kokia armatūra, ar bent šaknis pralindus.
Atvarė keturratis (o gal šešiaratis, nepamientam jau, ženkliai daugiau ratų už Bergą), tempė už virvės, pririštos už priekinių šakių.
Trūko virvė.
Tada pagalbininkai kastuvu kasė iki dugno.
Tada rišom jau vos ne furos trosą už rėmo.
Tada povaliai išlupom.
Ir jokių šaknų neradom!!!
Šlapias žvyras su moliu, iš viršaus sluoksnis šaizės ir psio.
Mocas parvežė mane į palatkę, norėjau ramiai sulaukt pensijos arba numirt patvory.
Kažkas suskaičiavo, kad tai truko 59 minutes.
Bet nebuvo lemta.
Nes kai kaliega sugadino koją likus 1,5 valandos, pasidarė dar linksmiau,
galvojau amen, va čia ir bus mano pabaiga...
Ačiū Wundžiui - užmatė gale stipiną išrautą, galėjo pridaryt fokusų...
A, dar įdomu.
Kažkelintame užvažiavime, kai jau buvo normaliai atšilę, kažkodėl pagalvojau, kad batai dega ties blauzdom.
Dar nepatirtas lig šiol jausmas.
Labai maloniai atradau marinuotų agurkų privalumus.
Greifrutas, milteliai ir kažkokios wudu pastos - tai jau kaliegos patirtis, kuri leido užbaigt važiavimą gera nuotaika.
Taigi, jei kam dar reikia pliusų, jAmkit visus kiek turiu
perkele FE-450
O tai paguodai kas nors parašys, kad buvo nekoks renginys ir nevertėjo važiuot, ar ir toliau man dūšią plėšysit...
sian pradedu atsigaut tai ir rasau revjuva
po apzvalginio rato pasirode, kad apie pernykscias moto 9 xebra melavo. sake yra kur pasiilset, tiesiuju ir tt. na turbut kiekvienas is musu poilsi supranta savaip...
saulute sildo, susalt neleidzia. pirmas zajezdas ramus. daug softu. kazkaip i kiekvieno uzvaziavimo pabaiga ima tirpti desine ranka. taciau dyrbu ant publikos ir sirgaliu. rodau specefektus. dj nuolat rodo idealias trajetorijas. atsidekodamas jam pozuoju
berods treciam vaziavime vaziuojasi idealiai. jauciu, kad geras tempas. taciau 2 rato gale mocas kazkaip keistai pradeda elgtis. starto tiesioji, 4 begis gazas dugnas. posukis nuo asfalto ant zvyro i kaire. suku. bergas sako - tau reikai, tu ir suk. as varau tiesiai. sito pasnekesio pasekoje vienu ratu pataikau i griovi ir padarau ispudinga lowside su suktuku, taciau sankabos nepaleidziu, atkeliu, minu toliau. sopa kluba. suprantu kodel bergas nesuko - priekine padanga ant atmosferinio slegio. kai dabar pagalvoju, lyg prisimenu, kad kirtau ratlaniu i akmenis pries ezio kanjona.... taigi atvarau i boksus. su salyga, kad manes ten niekas nelaukia stveriu tckd berga, uzssikikinu, bandau uzlenkt sonine kojele. fail. kikindamas nuspyriau spyruokle. morkos bergo nera. sekmes jaunimas nutare ji nusiplaut... begom iki plovyklos, atimu ratus ir minu su naujutelaiciu svenskakvalitetu. lengvas ir trumpas, ale vairas perplatus ir perzemas. kol pratinuosi, mane padaro wundis. prasydamas keitimo dar nusijobinu prie spat boksus. baigiamaji rata praminu su pompa. pykstu ant akmens, saves, bergo ir visu kitu. twixas pataiso situacija. vel sedu ant naujojo bergo. antro rato pradzioje kazkaip pradeda nevalint ant zemu apsuku. suku rankena pilnai. jausmas - kad pilnai uzsikiso oro filtras. i rato pabaiga vaziuoju tik race modu , t y suku rankena iki galo ir plevesuoju kaip veliava. deje, iki boxu nedatempiu ir pagestu. pulu lauk transponderi ir aidint gausiems ziunes komentarams begu krosiuka iki boxu. pajamu tuckaus berga ir smaugiu toliau. sunkoka, turint omeny, kad teko prasibegti. paaiskeja, kodel tuckus ivaro gerus ratus - pas ji nera stabdziu, del to belieka varyt tik greitai.
tuo tarpu MF support tymas aka arvis ir yvl nutaria permontuot mano priekini rata. permontuoja viena karta. kai sveikos kameros eina i pabaiga - padanga nunesa motodiados xebrai, kuri permontuoja taip, kad joje laikytusi oras. vistik su savo bergu smaugt yra geriausia.
paskutinis uzvaziavima - liko 30 min iki finiso. zinau, kad notommorowus lenkiam apie 11 ratu. isvaziuoju paenjoininti trasos be streso ir lekimo. viename is posukiu matau wundi dirbanti ant kokinimo. po rato privaziuoju pasiteiraut kas yra - bet jis jau uzsivedes. nuruksta kaip pro stovinti. toliau enjoininu. dyrbu ant publikos ir gausiai susirinkusiu fanu.
finisas - sompanas -jega.
patiko
dabar apie dalykus kurie liudino:
- liudino rammsto bergas pelkeje
- liudino wundis kikinatis savo 2takti berga
- liudino rammsto naparniko bergas pastatytas salikelej
- liudino wundzio bergas apsipyles kraujais
- liudino padangos prakirtimas
- liudino softai piktybiskai nepraleidziantys i prieki. as suprantu, kad tai yra varzybos, bet jei mane prisiveje greitesnis vaziuotojas, as tiesiog parodau pro kuria puse mane lenkti. taskas. neisgirst neimanoma. praleist nesunku. kodel to nepadarius?
o dziugino viskas isskyrus tai, kas liudino.
ORGANIZATORIAMS zemai lenkiu plike.
dziekavoku visiems buvusiems ir padejusiems moraliskai bei visaip kitaip. umbrella girl net mazoli pritryne nuo lietsargio! be jos butu buve gerokai sunkiau
viso renginio atmosfera patiko. labai patiko. patiko visu draugiskumas. patiko lauzas. net kalbos prie lauzo patiko.
o dabar fotobinarai drakono akimis.
MF pitleinai

kazkaip kraupiai atrodanti fotke

umbrella girl

buvo prilekes pirminykas su draugu

wundis po kikinimo sesijos

ufonauc

tarcioku klubas

katinas smauge

vel pirminyks, dabar jau su 2 draugais

erofoto is one.lt

svajoniu vaikinai

gramata

vakarine dalis

rammsto isradimas - sidraljanas

beto yr anufilmuoc starc:
http://www.youtube.com/watch?v=ClfgMjatcYY
ir finishs
http://www.youtube.com/watch?v=hUx0-m6pMcg
aciu visiems
po apzvalginio rato pasirode, kad apie pernykscias moto 9 xebra melavo. sake yra kur pasiilset, tiesiuju ir tt. na turbut kiekvienas is musu poilsi supranta savaip...
saulute sildo, susalt neleidzia. pirmas zajezdas ramus. daug softu. kazkaip i kiekvieno uzvaziavimo pabaiga ima tirpti desine ranka. taciau dyrbu ant publikos ir sirgaliu. rodau specefektus. dj nuolat rodo idealias trajetorijas. atsidekodamas jam pozuoju
berods treciam vaziavime vaziuojasi idealiai. jauciu, kad geras tempas. taciau 2 rato gale mocas kazkaip keistai pradeda elgtis. starto tiesioji, 4 begis gazas dugnas. posukis nuo asfalto ant zvyro i kaire. suku. bergas sako - tau reikai, tu ir suk. as varau tiesiai. sito pasnekesio pasekoje vienu ratu pataikau i griovi ir padarau ispudinga lowside su suktuku, taciau sankabos nepaleidziu, atkeliu, minu toliau. sopa kluba. suprantu kodel bergas nesuko - priekine padanga ant atmosferinio slegio. kai dabar pagalvoju, lyg prisimenu, kad kirtau ratlaniu i akmenis pries ezio kanjona.... taigi atvarau i boksus. su salyga, kad manes ten niekas nelaukia stveriu tckd berga, uzssikikinu, bandau uzlenkt sonine kojele. fail. kikindamas nuspyriau spyruokle. morkos bergo nera. sekmes jaunimas nutare ji nusiplaut... begom iki plovyklos, atimu ratus ir minu su naujutelaiciu svenskakvalitetu. lengvas ir trumpas, ale vairas perplatus ir perzemas. kol pratinuosi, mane padaro wundis. prasydamas keitimo dar nusijobinu prie spat boksus. baigiamaji rata praminu su pompa. pykstu ant akmens, saves, bergo ir visu kitu. twixas pataiso situacija. vel sedu ant naujojo bergo. antro rato pradzioje kazkaip pradeda nevalint ant zemu apsuku. suku rankena pilnai. jausmas - kad pilnai uzsikiso oro filtras. i rato pabaiga vaziuoju tik race modu , t y suku rankena iki galo ir plevesuoju kaip veliava. deje, iki boxu nedatempiu ir pagestu. pulu lauk transponderi ir aidint gausiems ziunes komentarams begu krosiuka iki boxu. pajamu tuckaus berga ir smaugiu toliau. sunkoka, turint omeny, kad teko prasibegti. paaiskeja, kodel tuckus ivaro gerus ratus - pas ji nera stabdziu, del to belieka varyt tik greitai.
tuo tarpu MF support tymas aka arvis ir yvl nutaria permontuot mano priekini rata. permontuoja viena karta. kai sveikos kameros eina i pabaiga - padanga nunesa motodiados xebrai, kuri permontuoja taip, kad joje laikytusi oras. vistik su savo bergu smaugt yra geriausia.
paskutinis uzvaziavima - liko 30 min iki finiso. zinau, kad notommorowus lenkiam apie 11 ratu. isvaziuoju paenjoininti trasos be streso ir lekimo. viename is posukiu matau wundi dirbanti ant kokinimo. po rato privaziuoju pasiteiraut kas yra - bet jis jau uzsivedes. nuruksta kaip pro stovinti. toliau enjoininu. dyrbu ant publikos ir gausiai susirinkusiu fanu.
finisas - sompanas -jega.
patiko
dabar apie dalykus kurie liudino:
- liudino rammsto bergas pelkeje
- liudino wundis kikinatis savo 2takti berga
- liudino rammsto naparniko bergas pastatytas salikelej
- liudino wundzio bergas apsipyles kraujais
- liudino padangos prakirtimas
- liudino softai piktybiskai nepraleidziantys i prieki. as suprantu, kad tai yra varzybos, bet jei mane prisiveje greitesnis vaziuotojas, as tiesiog parodau pro kuria puse mane lenkti. taskas. neisgirst neimanoma. praleist nesunku. kodel to nepadarius?
o dziugino viskas isskyrus tai, kas liudino.
ORGANIZATORIAMS zemai lenkiu plike.
dziekavoku visiems buvusiems ir padejusiems moraliskai bei visaip kitaip. umbrella girl net mazoli pritryne nuo lietsargio! be jos butu buve gerokai sunkiau
viso renginio atmosfera patiko. labai patiko. patiko visu draugiskumas. patiko lauzas. net kalbos prie lauzo patiko.
o dabar fotobinarai drakono akimis.
MF pitleinai
kazkaip kraupiai atrodanti fotke
umbrella girl
buvo prilekes pirminykas su draugu
wundis po kikinimo sesijos
ufonauc
tarcioku klubas
katinas smauge
vel pirminyks, dabar jau su 2 draugais
erofoto is one.lt
svajoniu vaikinai
gramata
vakarine dalis
rammsto isradimas - sidraljanas
beto yr anufilmuoc starc:
http://www.youtube.com/watch?v=ClfgMjatcYY
ir finishs
http://www.youtube.com/watch?v=hUx0-m6pMcg
aciu visiems
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Vuo, pamiršau padėkoti Zilui - už priekabą ir už tai, kad nevažiavozil130 wrote:O tai paguodai kas nors parašys, kad buvo nekoks renginys ir nevertėjo važiuot, ar ir toliau man dūšią plėšysit...
How does you do?
Mano (mazoji dauguma nuotrauku), visas kitas dalinu uz dyka, bet reikia susigalvot kaip is manes pasiimt: zip archyvas 1,4GB (cia be mazojo fotiko). Trint jau nera ka 
Keli highlightsaj, kad skaniau visos likusios ziuretusi.
Jumpikas

Dragas is purvo vonios:

"Kacerga" kitoje perspektyvoje

Eda technika!

Negaili...

Daro pavirtima ant sono... gavosi:

Visa kita albume!!!
Keli highlightsaj, kad skaniau visos likusios ziuretusi.
Jumpikas

Dragas is purvo vonios:

"Kacerga" kitoje perspektyvoje

Eda technika!

Negaili...

Daro pavirtima ant sono... gavosi:

Visa kita albume!!!
—
didzhej
didzhej
dar sakiau reiktų pasiteisint,
kažkuriam iš paskutinių zajiezdų, važiavau pro kažką mėlyną sustojusį trasoje, su šalmu buvo, nepažinau,
bet akimis spėjo man trumpai papasakot savo bėdą ir pabaigoj sako - sustok, padla, padėk (o gal pranešk apie mane šeimai)...
o aš nesustojau, nepadėjau, tik spėjau atgal akių infraredu persiųst - sorry, negaliu, tuoj pats vemsiu, nes likom dviese važiuot...
nežinau, ar suspėjo priimt...
kažkuriam iš paskutinių zajiezdų, važiavau pro kažką mėlyną sustojusį trasoje, su šalmu buvo, nepažinau,
bet akimis spėjo man trumpai papasakot savo bėdą ir pabaigoj sako - sustok, padla, padėk (o gal pranešk apie mane šeimai)...
o aš nesustojau, nepadėjau, tik spėjau atgal akių infraredu persiųst - sorry, negaliu, tuoj pats vemsiu, nes likom dviese važiuot...
nežinau, ar suspėjo priimt...
perkele FE-450
Tiksliai! Zilai, aciu uz priekaba, storms uz logistika!El Traxo wrote:Vuo, pamiršau padėkoti Zilui - už priekabą ir už tai, kad nevažiavozil130 wrote:O tai paguodai kas nors parašys, kad buvo nekoks renginys ir nevertėjo važiuot, ar ir toliau man dūšią plėšysit...![]()
Добро пожаловать нахуй
ai beje
dar parasysiu, kad smarkaii prisitryniau tarpusikny. ant abieju zandu yra tokie bruzai....
nemalonus jausmas
dar skauda desine ranka. tiksliau neskauda, o nera jegos. nera jegos tiek, kad pvz nesugebu nuspaust masinos signalizacijos pultelio...
dar parasysiu, kad smarkaii prisitryniau tarpusikny. ant abieju zandu yra tokie bruzai....
nemalonus jausmas
dar skauda desine ranka. tiksliau neskauda, o nera jegos. nera jegos tiek, kad pvz nesugebu nuspaust masinos signalizacijos pultelio...
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
na, kalbant apie moto9 poveiki sveikatai:
skauda tricepsus, subines raumenis (ne ziedini), kazka aplink riesus, nugara, blauzdas ir desine koja yra patinus ir skauda kai pakeliu peda aukstyn kiek galiu, bet vakar ir plaukiojau ir vaiksciojau ir visks normalej (na, tik, nekilnojau pedos). sai?
jegu tikrai nera, masinos pultelio nelieciau.
skauda tricepsus, subines raumenis (ne ziedini), kazka aplink riesus, nugara, blauzdas ir desine koja yra patinus ir skauda kai pakeliu peda aukstyn kiek galiu, bet vakar ir plaukiojau ir vaiksciojau ir visks normalej (na, tik, nekilnojau pedos). sai?
jegu tikrai nera, masinos pultelio nelieciau.
+2/-14
hm, keista, bet man siknoj ne menkiausio nesklandumo... gal del to, kad tuckus pagloste kol pyliau benza? 
Добро пожаловать нахуй
dar perduodu linkejimus vpkl'ui ir lileikiui, nes zinau, kad perskaitys 
±
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
apturėjau tą patį, priežastis nustatinėjamastorms wrote:ai beje
nemalonus jausmas
How does you do?