perku laikrodi

Parduodu, perku, keičiu, dovanoju
sai
Slaideriu naikintojas

Re: perku laikrodi

Post by sai »

"rimtumas" priklauso nuo poziurio, ne? kai laikrodis pradeda ne tik valandas rodyt, bet tampa ivaizdzio dalimi - zaidimas tik prasideda. ir nebesibaigia net ir jachtomis. amerikieciai, kurie viska pamatuoja skaiciuku, taip ir visus vyro aksesorius pamatuoja tavo algomis. masina - 6algos, suzadetuviu ziedas- 2algos ir t.t. paskirk 1alga ir zinosi ko noret. nebent kolekcionuoji juos, ar kitaip jais vertiesi. arba kaip stormsas: turi aisku kumyra ir tada kaina nebesvarbu
atsiprasau, nenesioju laikrodzio, neturejau teises rasyt isvis :)
race your life
MSI
Jau moka vaziuoti

Post by MSI »

as ir galvoju laikrodis grazus, jei pirkt tai tikrai gera, aisku uz gera kaina, bet nafig man to laikrodzio reikia, bet krutai atrodo, smagu pasirodyt, bet nafig man to reikia???..........
zil130
Recpeta

Post by zil130 »

Turiu seną tarybinę elektroniką, 2011m. švęsiu 20 m. riešo draugo gimtadienį.
Image
MSI
Jau moka vaziuoti

Post by MSI »

pedantas ;-) turejau toki gal desimtoj klasej, nesiojau kol atsikabino ir iskrito stiklas, tada suslapo, baige gyvenima stalciui, nu tiesa dar sunenas spejo pazaist.
rprznt
Ganerio lankytojas

Post by rprznt »

Kaip sai ir minejo, siais laikais laikrodis skirtas tikrai ne laiko nustatymui... :)
tckd
Dievas

Post by tckd »

tigi zilui ir padanga dar du metus laiko kuria zmones jau nese i konteineri :blackeye: :albino: :kermit: :hello2:

beje laikrodziai su rodyklem uzpisa nes tiksi. viva la elektronika!

laikrodi naudoju pagal funkcija laikui ir datai paziuret :dontknow:
Last edited by tckd on 12 Dec 2010, 00:11, edited 1 time in total.
less teeth, more tits.
zil130
Recpeta

Post by zil130 »

Ką tik padėjau suvirintojo skydelį mėnesiui į lentyną, tegul dar paguli.
tckd
Dievas

Post by tckd »

zil130 wrote:Ką tik padėjau suvirintojo skydelį mėnesiui į lentyną, tegul dar paguli.
tai ka bergui kaledu nebus? :greblys: :pizdujmikliainamo:
less teeth, more tits.
storms
Dievo treneris

Post by storms »

as megstu laikrodzius
kaina tam neturi itakos. tiksliau turi. brangiu neiperku. bet vistik su sai nesutinku. tiksliau nesutinku is dalies. asmeniskai man laikrodis turi patikt. man tai nera statuso simbolis (su salyga kad visuomeneje neuzimu jokio statuso). dar pvz skaitu, kad koks deimantais nukraustytas rolexas yra piece of crap. tiksliau jis nera toks, bet sau jo nx nepirkciau. jau geriau pas vietnamieti uz 1 eur. ale kai zmones i dziegariu sugeba sudeti koki nors nano mechanizma - veza. aisku suslegtu oru varomo laikrodzio irgi neiperku. manau jei ir ipirkciau, tai nepirkciau. bet visgi veza kvalitetas. beje, ar minejau, kad Q&Qyra axujieni laikrodziai? bet deje, jei dazniausiai neveza.
kas neturit dziagariu fetisho - nesuprasit
rprznt
Ganerio lankytojas

Post by rprznt »

Su salyga kad kazkadais turejau Q&Q laikrodi kuris dar 30 aliofonu numeriu atmintyje laike - buvo iuber isradimas. Cia kazkur 13-15 metu atgal, tuo metu lygtais mobilkes buvo tik pas dedes verslinykus...
Veikia po siai dienai, taciau nebedziugina...

Sendei perejau visas standardines vietas ant suostenes ir minetojo tissot neradau gyvai...
Tiesa po perziuriu lygtais suunto core all black irgi visai nieko...
sai
Slaideriu naikintojas

Post by sai »

LT mazai kas turi statusa, apart kaimo, shadow neduos meluot. zinoma sutinku, kitos aplinkybes, kitas ir pasirinkimas, ir nebutinai i swarovskiu puse. nors is esmes laikrodziai skaiciuoja isgalvota laika, bet cia jau i blaivybes kampeli :)
race your life
Wobbler
Kacergos extrymas

Post by Wobbler »

Tiesa dar buna biski juokinga kai rimtus laikrodzius bando pirkti ebay arba dutyfree, nes norisi rimto bet babkiu irgi gaila.Reik pigiau ieskot. Bet cia jau kita tema turbut.
Tai aisku kad babkiu gaila. Nes gi dar reikia duju iranga i X5 isideti. :laughing:
Wobbler
Kacergos extrymas

Post by Wobbler »

Laikrodis yra iprotis. Mano laikrodziui nutruko dirzelis, tai jau trecia savaite - nu kaip be ranku...
storms
Dievo treneris

Post by storms »

Wobbler wrote:Laikrodis yra iprotis. Mano laikrodziui nutruko dirzelis, tai jau trecia savaite - nu kaip be ranku...
tai vat todel ir reikia turet bent 4 dziegarius.
duotuoju momentu pas mane 2 neveikia del elektros stokos
Arvis
Raudondvario karjero siaubas

Post by Arvis »

sai wrote:"rimtumas" priklauso nuo poziurio, ne? kai laikrodis pradeda ne tik valandas rodyt, bet tampa ivaizdzio dalimi - zaidimas tik prasideda. ir nebesibaigia net ir jachtomis. amerikieciai, kurie viska pamatuoja skaiciuku, taip ir visus vyro aksesorius pamatuoja tavo algomis. masina - 6algos, suzadetuviu ziedas- 2algos ir t.t. paskirk 1alga ir zinosi ko noret. nebent kolekcionuoji juos, ar kitaip jais vertiesi. arba kaip stormsas: turi aisku kumyra ir tada kaina nebesvarbu
atsiprasau, nenesioju laikrodzio, neturejau teises rasyt isvis :)
Sai, cia tavo nuomone tiek kompetetinga kiek mano nuomone sportinyku skyrelyje.

rimtumas nepriklauso nuo poziurio. Rimtumas priklauso nuo laikrodzio sudetingumo - na man pvz zavu, kai dantratuklais issprestas tikslus datos rodymas 800metu i prieki + menulio fazes + dar kasnos . Ne del to kad tu dalyku reika, del to kad kazkas tai sugeba padadyt mechaniskai.

Taip tu teisus kad jis nera irankis nustatinet laikui. Ivaizdi kiekvienas savaip supranta. Armani maikute irgi ivaizdis. nepriklausomai pirkta milane ar gariunuose.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
Post Reply