PENSIJU FONDAS - komercinis pasiulymas
PENSIJU FONDAS - komercinis pasiulymas
Zodziu esme tokia:
- minde man duoda 15000 Lt.
- as nusiperku BMW 328i
- kiekviena diena, 42 metus is eiles (keturiasdesimt dvejus metus is eiles, kasdien) as jam perku po maistinga kokosinio skonio varskes sureli "Magija" tuom kompensuodamas jo idejima i pensiju fonda
teigiamu sio sandorio pusiu manau aiskint nereikia?
- minde man duoda 15000 Lt.
- as nusiperku BMW 328i
- kiekviena diena, 42 metus is eiles (keturiasdesimt dvejus metus is eiles, kasdien) as jam perku po maistinga kokosinio skonio varskes sureli "Magija" tuom kompensuodamas jo idejima i pensiju fonda
teigiamu sio sandorio pusiu manau aiskint nereikia?
How do you get fast lap times? With ease.
kiekzinau sian storms is kauno irgi parsivezineja nemasina? gal ir tavo tilps i zubrionka?didzhej wrote:Man sian is kauno reikia pasiimti ne masina.
Siaip neturiu su kuo ir kaip varyti.
Ir dar 19.00 turiu susitikima ten.
Zodziu - blogeuse bus, kad turesiu imti MIKRIUKA
How do you get fast lap times? With ease.
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
wajdas, kaip niekas kitas, puikiai zinojo, kad as negalesiu atsispirti pasiulymui kam nors nupirkti bilenkokia bmv.
o jei dar trojke!!! tai man po tokio pasiulymo stoves septynias dienas ir naktis.
uzstatau bankui trobele, o vaikus ishvarysiu prie aushros vartu (an benzo, kad surinktu).
vienzo deal, deal, deal!!!
ir net tu sureliu man nereik, kiek cia jau beliko...
pastaba: nujausdamas shirdimi toki nuostabu tikro draugo pasiulyma, shian leidau ish shalutinio ivaziuoti bmv pitioruj! px, kad tas nerode posukio ir ivaziaves aciu nemirktelejo (butu pasigaidinimas), biski apseiliojau prietaisu skydeli ziuredamas i ta gamtos kurini...
o jei dar trojke!!! tai man po tokio pasiulymo stoves septynias dienas ir naktis.
uzstatau bankui trobele, o vaikus ishvarysiu prie aushros vartu (an benzo, kad surinktu).
vienzo deal, deal, deal!!!
ir net tu sureliu man nereik, kiek cia jau beliko...
pastaba: nujausdamas shirdimi toki nuostabu tikro draugo pasiulyma, shian leidau ish shalutinio ivaziuoti bmv pitioruj! px, kad tas nerode posukio ir ivaziaves aciu nemirktelejo (butu pasigaidinimas), biski apseiliojau prietaisu skydeli ziuredamas i ta gamtos kurini...