Suzukis
Suzukis
kadangi gatviu chuligano is manes nebus, paturejom per ziema ir bandom parduot sutvarkyta suzuki. su GIVI deze nenoriu issiskirt, todel parasytos dvi kainos. kas prenumeravote Inazumos kampelio zurnaliuka, zinot, kad viskas ten su juo gerai ir muocas paruostas pavasariui.
http://auto.plius.lt/skelbimas/motocikl ... id-1378386" onclick="window.open(this.href);return false;
http://auto.plius.lt/skelbimas/motocikl ... id-1378386" onclick="window.open(this.href);return false;
±
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
Re: Suzukis
taigi pirmininkas liepe dedant skelbima iskart rasyt ka pirksi. O tai bus blogai
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Jo, Tomasėnai, nesupratau tendencijų? Išpardavimus totalis. Ką pirksi(-m tau)???
How does you do?
del to ir nerasiau, kad nenorejau pirmininko erzint
artejam link kokio kuvaldinio seno softo, kaip senas GS'as, africa twin ar dar koks patikimas dvasingas dramblys su kuo maziau naujovisku navaruotu
artejam link kokio kuvaldinio seno softo, kaip senas GS'as, africa twin ar dar koks patikimas dvasingas dramblys su kuo maziau naujovisku navaruotu
±
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
a kakie navarotai inazumoi? 4 karbiuratoriai

skaitau tomasenui liko tik vienas kelias i tiksla, idedu matocikla be navarotu:

skaitau tomasenui liko tik vienas kelias i tiksla, idedu matocikla be navarotu:

less teeth, more tits.
kaina nukrito.
isgelbekit mane nuo kaimieciu, kurie paskambina ir keikdamiesi telefonu bando irodyt, kad tikrai kazkas suzukiui yra blogai. nx, net rodyt tokiems nesinori.
isgelbekit mane nuo kaimieciu, kurie paskambina ir keikdamiesi telefonu bando irodyt, kad tikrai kazkas suzukiui yra blogai. nx, net rodyt tokiems nesinori.
±
Kaimiečiai kažkam dirba, ir matosi gan efektyviai...
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
O! Gera idėja. Reiks paskambyt kaimA vardu.tomasn wrote:isgelbekit mane nuo kaimieciu, kurie paskambina ir keikdamiesi telefonu bando irodyt, kad tikrai kazkas suzukiui yra blogai.
How does you do?
tai abaly kad kaimieciai neskambytu kaina reik kelt, o ne leist
dabar prisijungs ir tie kurie ieskojo iki 5k 
less teeth, more tits.
nu tai pastoviai uzduok klausimutomasn wrote:kaina nukrito.
ka?
kas?
kodel?
kaip?
ko?
pabaigoj paklaus ar tu durnas? ir pades rageli. Buna nepadeda, bet retai. Tada kartoji viska is naujo:)
P.S. kolega realiai naudoja darbe, labai efektyvu