parashysiu ble!
- Qu'est ce que c'est
- Pastovus ganerio lankytojas
- Vee Crunchy
Tai kad tu vaziuoji kaip bandiktas koks! Stabdi priekini stipriai spaudi, po to atviortku is praeiviu reikalauji... tai vat ir susiklosto tie nudraskymai...Vee Crunchy wrote:Nu panasu, kad su juo pievele giedrais vasaros sekmadieniais buvo vazineta i baznycia ir atgal. Mano nuliovas drz_as labiau sudraskytas nei sitas senolis.
renazui pliusas uz prakalba!!Renaz wrote:Tai kad tu vaziuoji kaip bandiktas koks! Stabdi priekini stipriai spaudi, po to atviortku is praeiviu reikalauji... tai vat ir susiklosto tie nudraskymai...Vee Crunchy wrote:Nu panasu, kad su juo pievele giedrais vasaros sekmadieniais buvo vazineta i baznycia ir atgal. Mano nuliovas drz_as labiau sudraskytas nei sitas senolis.
How do you get fast lap times? With ease.
emm... galima man ANTRA? aciu.Vee Crunchy wrote:Nu jo blia, suprantu.
Nx zhianytis su miela lietuvaite, kuri dziaugtusi su tavim rytine kiausiniene, suprastu tavo subtilius bajerius, klausytu ta pacia muzika ir varytu su tavim i naktine zvejyba, jeigu galimibes leidzia:
-apizhianyt su kruciausia manekene, kuri taves niekad nemyles, shnioksh koksa, pisis uz akiu su savo vadibininku, reikalaus kailiniu su kapishonu, bet uztat jusu nuotrauka des i kas antra "Zmoniu" numeri, o puse lietuvos kaimieciu drocins, ziuredami i "Vakaro ziniu kalendoriu", kur spalio menesyje bus tavo nuostabi zmonele
How do you get fast lap times? With ease.
- Vee Crunchy
Galiu pashnabzdeti, kad sezona baigiau gruodzio 9 diena, persiversdamas per gala tiesiai ant ivaziavimo i daugiauksti garaza. Tiesiai priesais sargo budele. Nusprendziau, kad siems metams uzteks. Motas jau kitam kambary.Renaz wrote: Tai kad tu vaziuoji kaip bandiktas koks! Stabdi priekini stipriai spaudi, po to atviortku is praeiviu reikalauji... tai vat ir susiklosto tie nudraskymai...
Citus, Altus, Fortus!
- Vee Crunchy
80% varikliuku sugenda del pernelyg sunkaus darbo (sunkiai vaikshto/stringa ir tt uzhrakinimo mechanizmas). like 20% sugenda del bb zino ko.Renaz wrote:Kai ka? Kas ce per technologija? As 4 metus be mago vazineju, bo 3 (beveik is eiles) isluptu magu nutariau, kad nesidesiu bo vistiek pavogs. Yra kokiu tai mandru techniku? Bo nesiotis su savim i Maxima stot i eile ir po pazastim laikyt mageli ne fasonas. Parasyk.gonzas wrote: edit part 2: kada bus mano, magnetolu statytojo laikai? ir ishvis, pradejo gamint mashians, kur nei maga pavogsi, nei ka. tai ir man ner ka istatinet paskui i tuscia skyle.
Beje, jei jau pradejom tai kokio velnio pas mane pastoviai centrinio tai vienas tai kitas avriokas perdega. Ne tai, kad daznai, bet jau uzkniso keist po 60 Lt.