bbz, nera laiko, visaip kaip negaliu, bet gal istrunkam sestadieni is ryto pagasdint bobuciu?! a?
hey, zinau, kad visada varai. paimtume koki stormsa, jei i kelnes neprides eilini karta...
As noriu savo duoti i protingas rankas atiduoti, bet NEI CIA ZIEMA, nei cia atiduoti.. noriu geometrija susigaudyti. BLED, o tai Renaz ivertino bmw kaip sunkei valdoma ir "besukanti" i sona. Hujovato.
didzhej wrote:As noriu savo duoti i protingas rankas atiduoti, bet NEI CIA ZIEMA, nei cia atiduoti.. noriu geometrija susigaudyti. BLED, o tai Renaz ivertino bmw kaip sunkei valdoma ir "besukanti" i sona. Hujovato.
As ne ekspertas, bet man keista pasirode, kad verciant baika i posuki, reikia laikyt vaira, bo anas kaip isprotejes griuna i posukio puse. Panasiu ispudziu turejo hey vaziuodamas su Vee Suzukiu. Tai gal cia toks navarotas, bet man labai kazkaip nenuspejamas toks vaziavimas, tai ir pasakiau, kad man rodos kad gal kazkas su sakes kampu gali but... bo neturi gi lupt vairo is ranku paverciant. Su Rashydo TTR'u tokiu anomaliju nepastebeta...