IŠSIPARDAVIMAS
-
mindaugas35
IŠSIPARDAVIMAS
Garazo valymas:
]
Akiniu stikliukas – 50 lt
Lietaus batai – 50 lt
Vairo paaukštintojai 22/28 x20 – 50 lt
XR 650r faros rėmelis – 30 lt
K/N filtras Xr 650r ( naujas ) – 55 lt
Batai 44 dydis ( mažai dėvėti) – 250 lt
Mob. Tel: 869829484
Vilnius
]
Akiniu stikliukas – 50 lt
Lietaus batai – 50 lt
Vairo paaukštintojai 22/28 x20 – 50 lt
XR 650r faros rėmelis – 30 lt
K/N filtras Xr 650r ( naujas ) – 55 lt
Batai 44 dydis ( mažai dėvėti) – 250 lt
Mob. Tel: 869829484
Vilnius
- Attachments
-
- IMG_1265.JPG (139.49 KiB) Viewed 3980 times
-
- IMG_1266.JPG (149.32 KiB) Viewed 3980 times
-
- IMG_1269.JPG (116.51 KiB) Viewed 3980 times
-
- IMG_1271.JPG (122.71 KiB) Viewed 3980 times
-
- IMG_1272.JPG (196.28 KiB) Viewed 3980 times
-
- IMG_1276.JPG (121.37 KiB) Viewed 3980 times
-
- IMG_1278.JPG (115.56 KiB) Viewed 3980 times
Last edited by mindaugas35 on 20 Oct 2011, 13:57, edited 5 times in total.
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
Re: IŠSIPARDAVIMAS
gaila priekaba tik 1 motociklui skirta. Butu dviem, butu idomu. O beje, motociklas i priekabos komplektacija ieina? Jei ieina, tai imu nesideredamas 
tai galima pervirint laikikliu, bet is zubrionko vargiai/nepatogiai isspausi dviem.
less teeth, more tits.
-
mindaugas35
jo pritariu, galvojau is pradziu daryt dviem bet dacerta krusliavostckd wrote:tai galima pervirint laikikliu, bet is zubrionko vargiai/nepatogiai isspausi dviem.
- ezhiukas
tada gaidys. Vienam mocui niekam nereikalingas daiktas
- ezhiukas
nu yra kaip yra. Vieno motociklo man veztis neapsimoka. Tas pats gaunasi sumoket kad kiti parveztu ir dar laiko sutaupai. Taip kad priekaba vienam motociklui nereikalinga. O dviem butu idomu.
ar gali būti, kad prisidėjau prie šio moto atplukdymo iš už Atlanto
kokia nOlaida už tai?
kokia nOlaida už tai?
ARBEIT MACHT FREI
tai ir į darbą važiuoti labiau apsimokėtų, Eigu kaiminkų pora pavežtum. Kas rytą.
man dar labai gražu tokio tipo kalbos - "kiek tau kainuoja malkos vienam žiemos mėnesiui?" - "150Lt." - "Aneeeee, tai gaidys, man pigiau - 128.35 Lt." - o kiek kvadratų chata?", - a, o Petras sakė pas jį dar pigiau gaunasi, bo pora beržų iš miško parsineša", - "ane, ble Petrui gerai, bet jo boba kokia tai durna", -"jo tiksliai, Petrui gaidys"
visi hobiai žiauriai apsimoka
man dar labai gražu tokio tipo kalbos - "kiek tau kainuoja malkos vienam žiemos mėnesiui?" - "150Lt." - "Aneeeee, tai gaidys, man pigiau - 128.35 Lt." - o kiek kvadratų chata?", - a, o Petras sakė pas jį dar pigiau gaunasi, bo pora beržų iš miško parsineša", - "ane, ble Petrui gerai, bet jo boba kokia tai durna", -"jo tiksliai, Petrui gaidys"
visi hobiai žiauriai apsimoka
ezhiukas wrote:nu yra kaip yra. Vieno motociklo man veztis neapsimoka. Tas pats gaunasi sumoket kad kiti parveztu ir dar laiko sutaupai. Taip kad priekaba vienam motociklui nereikalinga. O dviem butu idomu.
ARBEIT MACHT FREI
- ezhiukas
ziune, nusisneki. Kas sake kad kalbam apie hobi? Kalba eina apie sugrizusiu parvezima is klaipedos. Vaziuot kad parsivezt 1 motocikla neapsimoka, panasiai kainuoja traliukas, plius sutaupai visa diena laiko. O va vezti du jau apsimoka.
Tamaros man veziot niekur nereikia, galiu ir pats savo hodu nuvaziuot.
-
mindaugas35
Tavo tavo buves grazuolis uzkeltas kaip pvzZiune wrote:ar gali būti, kad prisidėjau prie šio moto atplukdymo iš už Atlanto![]()
kokia nOlaida už tai?
tai ir rasyk, kad "verslaut" netinka.ezhiukas wrote:ziune, nusisneki. Kas sake kad kalbam apie hobi? Kalba eina apie sugrizusiu parvezima is klaipedos. Vaziuot kad parsivezt 1 motocikla neapsimoka, panasiai kainuoja traliukas, plius sutaupai visa diena laiko. O va vezti du jau apsimoka.
taip.tts wrote:tai ir rasyk, kad "verslaut" netinka.ezhiukas wrote:ziune, nusisneki. Kas sake kad kalbam apie hobi? Kalba eina apie sugrizusiu parvezima is klaipedos. Vaziuot kad parsivezt 1 motocikla neapsimoka, panasiai kainuoja traliukas, plius sutaupai visa diena laiko. O va vezti du jau apsimoka.
ARBEIT MACHT FREI
Motociklai 0 : 1 Strojke