Husaberg kampelis
Re: Husaberg kampelis
Allbalsai atvirksciai labai retai leidzia tepala. Juos peikia del dideles frikcijos, o ji didele nes riebokslis stipriai apspaudzia. Pas mane allbalsu rieboksliai jau du metus laiko, leido kokius 7 kartus ir visus kartus isvalymas padejo. Apskritai tai pastebejau, kad leisti nustojo tada, kai pradejau labiau priziureti ta isorini rieboksli nuo purvo t.y. karta i 1-2 men ji nuleidi zemyn, isvalai, sutepi lipniu maxima tepalu ir sudedi
nu bbz kame saknys.
pvz su kiauliniu klxu kaip newbis variau 3 m. pelkiu, raliu ir pan. viena kart pakeiciau salnikus ir fsio. jokiu valymu, sistelejimu nebudavo.
faktas kad kitus pirksiu ne allbals vien an testo
nu ir pilnikus matyt reikia tuo paciu keist.
pvz su kiauliniu klxu kaip newbis variau 3 m. pelkiu, raliu ir pan. viena kart pakeiciau salnikus ir fsio. jokiu valymu, sistelejimu nebudavo.
faktas kad kitus pirksiu ne allbals vien an testo
less teeth, more tits.
jei sitas tai labai zeba viskam.Rammst wrote:o kas tas lipnus maximos tepalas ?
less teeth, more tits.
Pasak pakabos tuneriu, vieni geriausiu rieboksliu yra honda oem (galbut ir kiti oem) arba SKF.
O tepalas kaip tuckaus linke, pats geriausias koki tik esu naudojes. Pirkau motogamoj, apie 25 lt. Ji visada sukisu ir i naujus guolius, nes gamykliskai i apsaugotus guolius deda lb nedaug ir neaisku kokio tepalo
O tepalas kaip tuckaus linke, pats geriausias koki tik esu naudojes. Pirkau motogamoj, apie 25 lt. Ji visada sukisu ir i naujus guolius, nes gamykliskai i apsaugotus guolius deda lb nedaug ir neaisku kokio tepalo
su bet kokiu plonu astriu, uzkabini kampuka ir nusiima, veliau graziai isidedatomasn wrote:o tai kaip tu islupi guoliu salnikus? elementariai?
Aš irgi taip darau tik ne su maxima, bet nei kart nera leidęs tepalas per keleta metų.Woo wrote:Allbalsai atvirksciai labai retai leidzia tepala. Juos peikia del dideles frikcijos, o ji didele nes riebokslis stipriai apspaudzia. Pas mane allbalsu rieboksliai jau du metus laiko, leido kokius 7 kartus ir visus kartus isvalymas padejo. Apskritai tai pastebejau, kad leisti nustojo tada, kai pradejau labiau priziureti ta isorini rieboksli nuo purvo t.y. karta i 1-2 men ji nuleidi zemyn, isvalai, sutepi lipniu maxima tepalu ir sudedi
o leidžia tik todėl, kad purvas patenka pro pilnikus ir patenka i riebokslius
kei tarp pilniko ir riebokslio http://www.svara.lt" onclick="window.open(this.href);return false; tai kaip ir niekados netekės, o apsileidėlius reikia bausti šakių perrinkimu po kelis kart per metus
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
tai iseina, problema visuose musyse ir neprieziuroje? kaip jaustis dabar. ka pirmininkas pasakys?
+2/-14
pirmininkas lieps jo sporcterio xroma isblizgyt an pamokeles.wundis wrote:tai iseina, problema visuose musyse ir neprieziuroje? kaip jaustis dabar. ka pirmininkas pasakys?
less teeth, more tits.
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
chromo blizginiminimas tai cia nebent man. o tamstai, uz tai kad pardavete netvarkinga transporto priemone? aha? popieriu jau parisasei uz slaptus defektus? kas atsakys?tckd wrote:pirmininkas lieps jo sporcterio xroma isblizgyt an pamokeles.wundis wrote:tai iseina, problema visuose musyse ir neprieziuroje? kaip jaustis dabar. ka pirmininkas pasakys?
+2/-14
nori su rasidu apie jo bergo defektus pakalbet?wundis wrote: chromo blizginiminimas tai cia nebent man. o tamstai, uz tai kad pardavete netvarkinga transporto priemone? aha? popieriu jau parisasei uz slaptus defektus? kas atsakys?
less teeth, more tits.
Tai kas geriau, Husq ar Husb?
Pagal sita video nei vienas nei kitas
nuo 0.45s : http://www.youtube.com/watch?v=a0kJvtC6 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Pagal sita video nei vienas nei kitas
nuo 0.45s : http://www.youtube.com/watch?v=a0kJvtC6 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Kur naujaką?