Parduodu nauja salma
Parduodu nauja salma
Sveiki,
Parduodu nauja Lazer MX7 salma. Atsisiunciau lyg ir tinkamo dydzio, bet smegenis spaudzia. Ryskiai Lazer pagamino salma ne mano galvai. Prisipazystu, kad man ji atsisiust kainavo 540 lietuvisku pinigu, uz tiek pat noreciau ir parduot.
http://auto.plius.lt/skelbimas/motocikl ... id-2012101" onclick="window.open(this.href);return false;
Parduodu nauja Lazer MX7 salma. Atsisiunciau lyg ir tinkamo dydzio, bet smegenis spaudzia. Ryskiai Lazer pagamino salma ne mano galvai. Prisipazystu, kad man ji atsisiust kainavo 540 lietuvisku pinigu, uz tiek pat noreciau ir parduot.
http://auto.plius.lt/skelbimas/motocikl ... id-2012101" onclick="window.open(this.href);return false;
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
Re: Parduodu nauja salma
o ne pachmielnas matavaisi? Kai smegenys patine, tai buna kad spaudzia 
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Skaitau, papuolei ant babkių
Pats tokį turiu, nesiskundžiu, todėl galiu rikamindOt. Bet naujas man buvo pigesnis
Pats tokį turiu, nesiskundžiu, todėl galiu rikamindOt. Bet naujas man buvo pigesnis
How does you do?
ir turek tu man tiek smegenu XL per mazas
Nebūtinai. būna žmogaus kaulai stori, tai čia gali būti kad kaukolė storo kaulo. Tokiu atveju šalmas visai nebūtinas aksesorius.
As tuo tarpu siulau uzsukt i bikeshopa ir chartijos pagrindais prisimieruot Thor salma uz panasia suma. Kaiptik turim kelis XL dydzio modelius.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
tai klausimas ar labai spaudzia ar tik spaudzia? siaip kazkiek zandai dar susiploja.
galima pasikeist tik zandus jei virsugalvio nespaudzia.
nors berods Lazeris XL ir man spaudzia. galima butu palyginti su baiksopo Thoru ar mano pratampytu Airohu.
galima pasikeist tik zandus jei virsugalvio nespaudzia.
nors berods Lazeris XL ir man spaudzia. galima butu palyginti su baiksopo Thoru ar mano pratampytu Airohu.
less teeth, more tits.
Spaudzia smilkinius. Pabuvus 5min su juo pradeda skaudet galva ir mirget vaizdas
Manau Lazer salmai tinka viram, kuriu galva labiau plokscia, kaip pleksniu.
Beje salmas yra labai sventiniu spalvu ir puikiai papuosia namus pries kaledas. Siuo metu tokia funkcija ir atlieka. Pirkit, nes pavasari, kartu su duona ir pienu, salmas brangs
Beje salmas yra labai sventiniu spalvu ir puikiai papuosia namus pries kaledas. Siuo metu tokia funkcija ir atlieka. Pirkit, nes pavasari, kartu su duona ir pienu, salmas brangs
turim toki XL razmiero

specialiai sukurtas juros ezhio formos galvoms.

specialiai sukurtas juros ezhio formos galvoms.
ai ir dar toks yr
Sitas suvis pygiai 399 penegu.

Sitas suvis pygiai 399 penegu.

-
Motowowere
- Pastovus ganerio lankytojas
Tai kam parduodi,pasilik kaip kaledu ieglutes zaisliuka,atsparus,neduzta,jeigu nukris nuo sakos.O siaip zmonems normalia galva MX7 labai patogusDarka wrote:Spaudzia smilkinius. Pabuvus 5min su juo pradeda skaudet galva ir mirget vaizdasManau Lazer salmai tinka viram, kuriu galva labiau plokscia, kaip pleksniu.
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
-
Motowowere
- Pastovus ganerio lankytojas
pats MX7 juk naudojiDzuku_Briedzis wrote:nezinau.. matavausi voveres salma.. per mazas