lyg nepanašus... plastinė chirurgija?
o kodėl žydas vokišką jamė?
labai viskas čia painu, skaitau reikia žmogui Bergo. Bus ir pašnekėt su kuom
Ėmė ką davė.
Pradžioj ėmė ktm adventure, bet anie, KTM boss, pagalvojo kad šuds gausis, bijojo kad pradės sibiri birt.
Tai ėmė BNV.
Taipsakant kas liko.
dar linksmiausia, kad KTM pranešė likus kelioms dienoms iki starto...
Ir vis tiek keista,
istorija beveik kaip tam Ickeliui, kur dirba šiais laikas laidojimo namuose krematoriume ... Berlyne... kai draugelis paklausė, kur dirbi, ką darai,
sako, vokiečius deginu...
Manau turėjo imt kokį Aprilia iš principo jei jau jis toks.
Skaitau, kad atsakymas guli vadeliotojo ugyje, kas labi pasistebi vaziuojant ilgais atstumais. Pvz, su mano 189 cm bmw f650 dakar atkrenta, nors ir kaip patiktu mocas. Africa daba tabulai prie tokio ugio
apsispręsta daug maž - suzuki dr650 arba yamaha xt600-xt660, bet labiausiai imponuoja suzuki (gaidys).
yra va toks va tai variantas http://auto.plius.lt/dakia/skelbimai/su ... 63710.html" onclick="window.open(this.href);return false; , kuris, meruojant pagal kitus dr650 skelbimus yra super geras variantas dėl motociklo metų, ridos ir kainos (aš neatsistebiu, kai lietuvoje už 94-96m softus plešia po 5-6k lt)..
gal kas nors domėjosi šiuo konkrečiu motociklu?
3000km nenuvaziaves ?! Mociute tik sekmadieniais i baznycia vazinejo Mano Bergas per du sezonus daugiau nuvaziavo... Priezastis gerokai atidziau tikrinti.
Rammst wrote:3000km nenuvaziaves ?! Mociute tik sekmadieniais i baznycia vazinejo Mano Bergas per du sezonus daugiau nuvaziavo... Priezastis gerokai atidziau tikrinti.
Tai tokių, kad any given Sunday rally reidus nėra daug. Skaitau statistiškas britas per sezoną 4-5 raidautus po ~50 mylių ir psio. Net tie, kur commutinimui naudojami, daug neprisuka. Žinoma, atitikama paklaida pagal atitinkamus požymius būtina
edit: eina gandas, kad XR650R šiemet eis į marčias