Bendras
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Re: Bendras
o! bet tai man - alternatyva hellangelsam.
stoju, vienareiksmiskai
testas: 3xsveikamarija ir pas kunigeli audiencija
stoju, vienareiksmiskai
testas: 3xsveikamarija ir pas kunigeli audiencija
cross cojones PC
- Abbath
- Kacergos extrymas
Kunigeliai tegu pradziai pas vyresniuosius atsiklausia, TY pas mane.
Užrašas ant Mindaugo tilto: Wilno nasze.
Ir vietinių gyventojų atsakymas: Хуй вам!!!
Ir vietinių gyventojų atsakymas: Хуй вам!!!
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Mano harlėjus su neonkėm tyliai
kamputyje
http://www.youtube.com/watch?v=LUWXyEBx ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=LUWXyEBx ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
How does you do?
Čia ne mada...
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Nu ka. Stoma Europoje nera vienisas. Europarlamentas jau stumia projektus del mocu emisijos, privalomo ABS visiems ir ne-ne bet kokiems su burtams su variklio galia. Nauja iniciatyva - uzbaninti prailgintas sakes. Ate ciopereliai. Balsavimas jau balandzio men. Ir teigiamu atveju isigaliotu nuo 2014. ABS ir emisija nuo 2016.
Visi i zborus!
Visi i zborus!
How does you do?
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Skaitau labai klaidingas poziuris vertinti is pozicijos "ar/kiek tai palies mane?" Arba "moja chata s kraju". Nauji-seni, koks skirtumas. Britai jau skambina varpais, kad garazinis gyvenimas uzdarinejamas iniciatyva po iniciatyvos. Safety, safety...
Visos tokios nesamones palies visus mus per gilesniu slieku paieska TA centruose, registracijose, gatvese ir t.t.
Visos tokios nesamones palies visus mus per gilesniu slieku paieska TA centruose, registracijose, gatvese ir t.t.
How does you do?
nieko neturiu preis ABS, ilgintu sakiu nereikia
cia manau tikrai normalesnes nuostatos, nei kad anksciau buvo projektas drausti paciam keist tepalus ar kaladeles
cia manau tikrai normalesnes nuostatos, nei kad anksciau buvo projektas drausti paciam keist tepalus ar kaladeles
±
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
kas be ko. Mane tai uzknisa kad bandoma reguliuoti zmogaus laisve. Kazkas uz mane zino ka man geriau daryti, kokiu motociklu vazineti. Koks jiem nx skirtumas su abs as vaziuoju ar be abs. Jei as manau kad man ju nereikia, tai ir varau sau be ju. Jei reikes, nusipirksiu. Net ir del salmo manau neturetu buti reguliavimo - jei as noriu uzsimusti, tai mano teise. Kodel kazkoks storas senis europarlamente, gyvenime nevazinejes motociklu sprendzia kas man geriau?
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Taip, reikia drausti, nes tu socialiai neatsakingas. Jei tu susižeisi ar, neduok Dieve, anksčiau laiko numirsi - kas tada uždirbs taboro pašalpoms?
How does you do?
koks cia anarkistu sanbruzdis? anarkija matj poriadka? tikriem anarkistam yr kroselkos, o gatvej abs nemaiso taip kad nera ko myzt
pas kai ka jau nuo 2007 yra 
less teeth, more tits.
nu ble, tai ir vaziuosi su jawa be ABS. cia naujai gaminamiems mocams! tuo atveju galima priestarauti ir raikalavimui automobilyje montuosi ABS bei oro pagalves, kad ivykus avarijai nereiktu issovusiu pagalviu keist
±
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
tuckau, as nesakau kad abs maiso, as sakau kad turi buti pasirinkimas, o ne prievarta nuspresta kad visiems reikia daryti vienodai. Manau pasirinkimas gali buti suvarzytas tik tada, kai mano pasirinkimas pradeda kenkti kitiems. Abs, ilgu sakiu ar salmo atveju as kitiems nekenkiu.
be ABS ivaziuosi man i sikna 
nu ok kas nenori tebunie ir be abs parduoda
nu ok kas nenori tebunie ir be abs parduoda
less teeth, more tits.