apie šakių salnykus
apie šakių salnykus
kas man pasakys kas geriau ar athena ar 4ride salnykai? nes kaina skiriasi lygiai 2 kartus.
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
Re: apie šakių salnykus
skaitau kad ant pardavimo geriau kas pigiau 
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
o kas prekiauja 4ride? nerandu tokiu. cia bus tik tradename, o salnykai kokio nors allballso?
cross cojones PC
kataloge radau toki varianta, gyvai nesu mates.mindaugasa vol.2 wrote:o kas prekiauja 4ride? nerandu tokiu. cia bus tik tradename, o salnykai kokio nors allballso?
kad tema butu idomesne, tai tada skaykit kas geriau athena ar albalsai? kaina taip pat skiriasi lygiai du kartus
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
o man ariete patiko: atlikimas 1:1 kaip oem (!), be to ideta spec. vazelino, na ir rekia, kad pati medziaga yra ultranano. kaina - tik biski brungiau negu athena. athena gal truputuka sunkaiu smaukesi ant plunksnos ir juntamai sunkiau presavosi i sake
cross cojones PC
- Qu'est ce que c'est
- Pastovus ganerio lankytojas
kaina kartais skiriasi del spyruokliu skaiciaus. buna su viena arbe su 2. su viena gaidis, nelayko. cia ant hrc
4ride tai cia kkazkoks lenku ismyslas? berods akuma esu bergui nupirkes 4ride an pardavimo. siai dienai balsa atiduodu uz athenas.
less teeth, more tits.
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Tai geri retaileriai tik už athena salnykus. Kokybė patiko. allbolsų nerekomendavo.mindaugasa vol.2 wrote:o man ariete patiko: atlikimas 1:1 kaip oem (!), be to ideta spec. vazelino, na ir rekia, kad pati medziaga yra ultranano. kaina - tik biski brungiau negu athena. athena gal truputuka sunkaiu smaukesi ant plunksnos ir juntamai sunkiau presavosi i sake
How does you do?
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
tai kaip ir liekam prie nuomonės - kam mokėti brangiau, jeigu gerai ir pigiau 
reiktu vertinti ne tik kaina bei patvaruma, bet ir frikcijos kieki. pvz, all balls salnikai nebrangus, laiko gerai, ale frikcija bene didziausia. SKF - siaubingai brangus, neaisku, kaip laiko, bet frikcija minimali.
bet frikcija HD turbut neaktualu, nia?
bet frikcija HD turbut neaktualu, nia?
±
nu aš tai visas frikcijas namuose padarau, o su motociklu tik važiuoju. tegu endurininkai frikcinasi savo pabraduose 
Ant hd frikcija - privalumas o ne minusas. 
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."