Draudimas 2012
Re: Draudimas 2012
bettaikay klastingi pederastai - palaukė, kol visi apsidraus, o tada jau nuolaidos.
ką jie veikė kovo 10, kai man sena sutartis baigėsi?
ką jie veikė kovo 10, kai man sena sutartis baigėsi?
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
heh
su salyga kad mano draudimas dar galiojio - sutaupiau
su salyga kad mano draudimas dar galiojio - sutaupiau
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
bana komersantui
-
Motowowere
- Pastovus ganerio lankytojas
Berods pons sumaiset adresus,cia ne motomanai,ir kur ble ziuri briedis,kas cia ji ileido?Dabar visos draudimo bendroves,brokeriai sulys ir reklamuosis ant sventos MF?Nei labadiena,as tokis ir tokis ruokeris,pakeliu ant ratelio,sese su D dydzio biustu ir t.t.T6m2s wrote:Sveiki,motomanaiDirbu PeeZE Lietuva draudimo kompanijoje,tad jei kam aktualus moto ar koks kitoks draudimas galite drasiai kreiptis Beja moto draudimui dabar draudziantis nuo 7menesiu nuolaida iki 145% tad galite kreiptis drasiai
Ne problema ir ne su vilnieciais,galiu pastu pasiusti, jei zmona nepasiuncia, vis vien dar turbut ne daug kas vazinejate su ploscium kai saltoka
Tomas Vilnonis
- Dzuku_Briedzis
Tvirtinau ne as...
"Ant Kov 27, 2012 9:37 am"
Fsio,, kromelis uzrauktas vel
"Ant Kov 27, 2012 9:37 am"
Fsio,, kromelis uzrauktas vel
Dzūkų tankai nerūdija!
- wundis
tvirtinau tikrai ne as
bet tvirtinant suintrigavo emeilo pabaiga (i kuria dabar tik ir teziuriu), sakau gal ka gero pasiulys jei vaziuoja an vienkes. bet nevaziuoja. todel tvirtinau tikrai ne as
bet tvirtinant suintrigavo emeilo pabaiga (i kuria dabar tik ir teziuriu), sakau gal ka gero pasiulys jei vaziuoja an vienkes. bet nevaziuoja. todel tvirtinau tikrai ne as
+2/-14
o sau naudos padaryti nenori?T6m2s wrote:Komersante, Tau nauda padaryti noriu,bumba cia kaip tipiskas lietuvis
galetum ir sau ka nors pasidaryti, kam ta labdara visiems kitiems..
tik duok paloti sunims.... ble 3 puslapius prirase, kaip kiaule pigiai apsidraude.....
Live to Ride
pries menesi buvo epzu. dabar gi reiktu nepatinget ir paklickint paciam.
less teeth, more tits.