Arvis wrote:
Netureciau, bet pasvaiciosiu sita tema...
man atrodo kad volasas nesupratai iki siol, jog nepaisant pavadinimo, sitas forumas anaiptol nera technines pakraipos.
Taip, dauguma cia rasanciu turi motocikla arba fotoaparata, bet tai dar nereiskia jog visus domina is interneto pritraukti techniniai faktai tarkim apie alkuninio svatykliu kampo poveiki sukimo momentui....
Dauguma forumo nariu diena praleidzia ofise ir dalykines atmosferos doze gauna ten. Savo ruoztu frakcijoj kiekvienas mieliau skaito apie nupirkta akmeni arba sugadintas tarpines, nei apie metaliniu pavirsiu cementavimo ipatumus.
Pabaigai patarimas, baik pirst savo nuomone ir zinias kol ju nieks nepaprase. Paskaityk ka rasho kiti, jei tau neidomu, nesivargink ir eik kitur...
bettai kay skiedalai ten kazkokio gal naujoko darbas? arba neetatinio? apie kai kuriuos personazus nei i tvora nei mieta... arba vienas is tikrai istoriniu NG veikeju apibudintas kaip "vienas is nauju dalyviu" LOL
as skaitau Newsai ciulpe, nors pats esu aktyvistas numeris i top10 kuriant @utos judejima! beje, is nepasitenkinimu BMW temomis atsirado omnitel.autos.bmw... prasau gerbti ir si reiskini. Esu... aktyvistas nepistas! Bled.
didzhej wrote:as skaitau Newsai ciulpe, nors pats esu aktyvistas numeris i top10 kuriant @utos judejima! beje, is nepasitenkinimu BMW temomis atsirado omnitel.autos.bmw... prasau gerbti ir si reiskini. Esu... aktyvistas nepistas! Bled.
Oj kokie cia visi megejai pasigirt! Nelietuviska tai... girtis!
w919 wrote:bettai kay skiedalai ten kazkokio gal naujoko darbas? arba neetatinio? apie kai kuriuos personazus nei i tvora nei mieta... arba vienas is tikrai istoriniu NG veikeju apibudintas kaip "vienas is nauju dalyviu" LOL
siaip jau pagal braizha ir kt njuancus ten FX'o darbas
w919 wrote:bettai kay skiedalai ten kazkokio gal naujoko darbas? arba neetatinio? apie kai kuriuos personazus nei i tvora nei mieta... arba vienas is tikrai istoriniu NG veikeju apibudintas kaip "vienas is nauju dalyviu" LOL
siaip jau pagal braizha ir kt njuancus ten FX'o darbas
nukad pagal kaikuri viena toki niuansa tai nelabai. pats FX'as sedi newsuose gerokai seniau negu ten uzgriebta - nemanau.