Naujiems MF nariams (prisistatymai)
Re: Naujiems MF nariams (prisistatymai)
nu ka pokliui (kas per nikas?
) viso gero. laukiame kito.
less teeth, more tits.
Viso, viso, pasakyčiau buvo malonu, bet kad nebuvo
Poklius (lot. Descurainia, vok. Besenrauke) – bastutinių (Brassicaceae) šeimos augalų gentis, kuriai priklauso vienintelė Lietuvoje dažna rūšis – paprastasis poklius (Descurainia sophia). Piktžolė. Auga dykvietėse, pakelėse, patvoriuose. Žydi balandžio – rugsėjo mėn. Žiedai sutelkti skėtiškose kekėse. Vaisiai – ankštaros atsiranda gegužės antrojoje pusėje.
PS nepraleiskit progos mane dar paminusuot. "Minusas tau ir tau! Arrrghhh, koks aš vyras ar matot visi"
Poklius (lot. Descurainia, vok. Besenrauke) – bastutinių (Brassicaceae) šeimos augalų gentis, kuriai priklauso vienintelė Lietuvoje dažna rūšis – paprastasis poklius (Descurainia sophia). Piktžolė. Auga dykvietėse, pakelėse, patvoriuose. Žydi balandžio – rugsėjo mėn. Žiedai sutelkti skėtiškose kekėse. Vaisiai – ankštaros atsiranda gegužės antrojoje pusėje.
PS nepraleiskit progos mane dar paminusuot. "Minusas tau ir tau! Arrrghhh, koks aš vyras ar matot visi"
Tokios jautrios namu seimininkes seniai nemaciau. Ate
Tai jo sesė višta ar banditas? Pokliau?
-
Motowowere
- Pastovus ganerio lankytojas
Kazkoks silpnu nervu 
Reikia kad pries registruojantis, kandidatas nurodytu kuriai pozicijai atstovauja (pazymeti varnele):
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
Nematau kavos reiserio ir softo. Prasau papildyti paveiksleli.
+2/-14
- Abbath
- Kacergos extrymas
Otai pokliaus jau nabier? Praleidau proga pabendrauti... 
Užrašas ant Mindaugo tilto: Wilno nasze.
Ir vietinių gyventojų atsakymas: Хуй вам!!!
Ir vietinių gyventojų atsakymas: Хуй вам!!!
gerai kad i frakcija atėjau dar tais laikais, kai nereikėjo rašyti motyvacinių - garantuotai nervai neišlaikytų 
Motyvacinį rašyt yra chernia, sunkiau atlaikyt išbadėjusių senbuvių lazdavojimusis.
kad būtų į temą - mano sėdėsena - i (dnepras su liulka). Prašom į pasirinkimų sąrašą itraukt. Ka-kas panašaus tarp fotelio ir taburetės.
kad būtų į temą - mano sėdėsena - i (dnepras su liulka). Prašom į pasirinkimų sąrašą itraukt. Ka-kas panašaus tarp fotelio ir taburetės.
"Life is a test. It is only a test. Had this been a real life you would have been instructed where to go and what to do."
Nu va. Vėl kabinėjasiwundis wrote:Ple, kas tas ziniukas? Sese jau rodei?
Neturiuu aš sesės nuotraukos. Neturiu. O vištą jau čia rodė.
"Life is a test. It is only a test. Had this been a real life you would have been instructed where to go and what to do."